Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac Elcem... i dalej.

ad0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku krzaczek, poświeć pasywnie, potem możesz oddać jakiś strzał i flankować itp. Wykorzystuj mobilność i camo.

Opublikowano

No ja zwykle czekam tak 30s na capie a pptem jade srodkiem/ bokami (zalezy od mapy) po arte a jak przy okazji wyspotuje to git. Spota pasywnego nie lubie. nie mam do tego cierpliwosci.

Opublikowano

Najpierw jedź coś wyświeć, ja radziłbym pasywnie, ale skoro wolisz od razu zbierać pestki, to Twój wybór, później gdy HT'ki będą się klepały możesz tam im posłać jakąś pestkę, jak znajdziesz coś samotnego to oflankować i gdzieś po 5 minutach bitwy jechać po artę.

Opublikowano

ELC do spota pasywnego fajnie się może nadawać. Lorneta + Siatka i jazda w duży krzak na połowie mapy (można i dalej, lecz ostrożnie). Jeśli zobaczysz, że niektóre czołgi są same na polu bitwy to je objeżdżasz i robisz dmg. :)

Opublikowano

Po pierwsze, wykorzystywać niską sylwetkę chowając się lub jeżdżąc za małymi górkami bądź jakimikolwiek wzniesieniami terenu.

Po drugie, można też przykleić się do pojedyńczego czołgu tak aby nie mógł opuścić lufy.

Po trzecie, można szybko przejechać między ciasno stojącymi wrogami - całkiem możliwe że odwrócą się od waszych HTków próbując namierzyć ciebie(ale zanim to zrobią, ty uciekniesz).

A oprócz tych zagrań normalna gra lightem, jaką opisali koledzy wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...