Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mały fail...

hfjtyue4weru5eityio5j

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robiliśmy ujęcia do trailer'u NexusWar'a i oczywiście podczas tego nie obeszło się bez kilku fail'i. Na szczególne nagrodzenie chyba zasłużył ten wykonany przeze mnie... Dobrze, że Dynamo akurat postanowił odwrócić "kamerę" i złapać to co zrobiłem, bo w przeciwnym razie... No cóż, nikt by więcej tego nie zobaczył. :mellow:

Opublikowano

I belive i can fly i belive fly <3 Dobre to ;D

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Piosenka pasuje wprost idealnie do tego :D

Wgl degrad powinien być xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie po to męczyłem się ok. pół roku na Montanie, aby od zwykłego gracza wybić się, aż do administratora najwyższej rangi... Teraz nie dam się tak łatwo z tego wybić, w przeciwieństwie do Siberii, który ostatnio zlądował już nawet do rangi moderatora. :mellow:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haha, kurde tak bym chciał pograć jakieś BG ale jak tylko znaczne to ktoś wychodzi. Swoja droga z administracji powinni wyjebac amnestię czy jak jej tam, wkurza mnie

3d8b54f471ac3645gen.png

Ten ból dópy

Opublikowano

Swoja droga z administracji powinni wyjebac amnestię czy jak jej tam, wkurza mnie

Zgadzam się z twoim zdaniem... Wkurza on nie tylko ciebie, ale większość użytkowników, mnie także. Sam bym go odsunął od zespołu, bo w hierachii jestem od niego wyżej. Niestety gdybym to zrobił, to momentalnie by się ktoś na mnie rzucił i prawdopodobnie skończyłoby się na tym, że to ja bym z niego wyleciał. <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...