Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ Overpoch (Epoch + Overwatch)

Comrade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wprowadziliśmy nowe dodatki więc proszę zaktualizować z pierwszym postem a ten usunąć. Pozdrawiam

35177140656110992554.png

Pragnę zaprosić graczy do wspólnej zabawy na naszym serwerze, który został zrobiony przez graczy dla graczy. Nie trudno jest odpalić zwykły serwer epocha z dodatkami. Zagraj w Overpocha- połączenie Epocha z Overwatchem. Oprócz standardowych broni i pojazdów znajdziesz dodatkowo 500+ nowych broni, skinów i pojazdów. Sztuką jest włożenie w to serca i ciągłe pielęgnowanie. Serwer jest dla osób które mają pojęcie o DayZ i cenią wysoki poziom trudności.

Ustawienia serwera i ogólne informacje. Czyli czym się różni nasz serwer od innych?

1. Edytowano całkowicie loot w tym jego procent i skład. Między innymi nie znajdziecie np. camo w elektro. 

2. Modyfikacje cennika. Czyli realne odniesienie cen do rzeczy. Noktowizor nie równa się redbull. Co więcej zmiany będą również "LIVE". 

3. Wyłączony celownik i znaczniki

4. Vehicles jak na [HARDCORE].

5. Wyłączony msg w lewym dolny rogu. Sprawdzanie na tsie kto kogo zabił i kto może czyhać zza krzakiem stanie się bezużyteczne.

6. [GMT -2]

7. Odpowiednie zombiaki na daną lokalizacje (wojsko w barakach, farmerzy w wioskach itd)

8. Nie jest to serwer chwilowy lub ogórkowy. Umowa kończy nam się z 2 lata więc nie bój się, że wejdziesz któregoś dnia i będziesz miał 10000ms :)

9. Restarty co 3h.

10. Tylko dla graczy z oryginalną grą.

11.  Aktywni administratorzy oraz 

12. 3 osoba

13. Backupy co 15minut

14. Wysokie FPSy

15. Epoch, Overwatch i J.S.R.S. Soundmod

Skrypty i addony

1. Dużo nowych lokalizacji. Z posmakiem Fallouta i post apokaliptyki. 

2. Misje AI.

3. 2 Antycheaty najlepsze na rynku.

4. Dodatkowa broń więc pojazdów, skinów oraz unikalny sprzęt.

5. Przechodzenie na stanowisko pilota/ kierowcy w trakcie lotu lub jazdy. / anty loosing connection i kick restriction

6. Zdejmowanie ciuchów.

7. Liftowanie i holowanie pojazdów.

8. Strzelanie z pojazdów.

9. Walka wręcz.

10. Patrole  botów tylko w powietrzu i samochodami. Brak luźno biegających.

11. Wzywanie helki przez radio.

12. Wybór stroju po odrodzeniu gracza.

13. Desant z helek na linach.

14. Samobójstwo.

15. Rozkładane rowery (z Toolboxa).

16. Edytowane Zombiaki (wolne, mniej zbugowane, giną tylko od strzałów w głowę)

17. ViP zony

18. Snapp Building 

Serwer od graczy dla graczy.

Jak się dostać?

By grać na serwerze wymagane jest pobranie Epocha i Overwatcha oraz wpisaniu komendy w settings w DayZ Commanderze

-mod=@DayZ_Epoch;@Dayzoverwatch;

W czasie gry pobyt na teamspeaku oraz przeczytanie regulaminu obowiązkowe! Regulamin

IP SPWC#1 Cherno Elite: 91.239.66.60:2302

IP Teamspeaka 3: ts.spwc.pl

51246140656111092554.png

Opublikowano

Epoch nie wyszedł to próbujecie wejść na topowego overa?

Nadal nie polecam . . .

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Epoch jest dobrym modem do Bety gry. Ma swoje mankamenty. Overpoch daje Ci wszystko co potrzebuje gracz. I broni jaki budowania .

Opublikowano

Overpoch to połączenie Epocha i Overwatcha.

Overwatch nie był aktualizowany od kiedy ostatnio na nim grałem czyli od tamtych wakacji, przez co Overpoch jest strasznie zbugowany :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z wbiciem na serwer gdy pokazuje mi się lista z graczami mój nick jest na czerwono i po chili wywala mię do Army 2 Operation Arrowhead czy wiecie może o co z tym chodzi?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam.

Mam problem z wbiciem na serwer gdy pokazuje mi się lista z graczami mój nick jest na czerwono i po chili wywala mię do Army 2 Operation Arrowhead czy wiecie może o co z tym chodzi?

Nie wyskakuje ci jakaś informacja na czacie? Jak wyskakuje to napisz jaka, a ja postaram się pomóc.

2ynl345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...