Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Altros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jacy debile.. :) - TyHuYou - Pozdrawia i SS :)

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

zaraz klienta sciagne to sprawdze czy da sie cos zadzialac np z kamer modem;d  a co do wh to zobaczymy jak wyglada indeks tego servera jak standardowo to czuje ze za chwile dostaniecie wuhacza;d

Opublikowano

Index jest standard ale z każdym uruchomieniem go aktualizuje, obejście też się nie da zrobić /....

ja znam sposób:) Odpal patcher, spatchuje. I dopier wtedy podmień index:) i wtedy klik "Start" i masz.

Ale problem w tym, że nie mam nieodpychania z konia pod ten serw.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie można podmienić podczas gdy patcher jest włączony ponieważ pisze że korzysta on z owego pliku (index) a jak już się proces z metinem włączy to można podmienić ale co jak pliki już są załadowane także też lipa ..

Opublikowano

Nie można podmienić podczas gdy patcher jest włączony ponieważ pisze że korzysta on z owego pliku (index) a jak już się proces z metinem włączy to można podmienić ale co jak pliki już są załadowane także też lipa ..

Dokładnie tak, mam ten sam problem :/

A plików PC nie można podmienić (mimo że patcher ich nie sprawdza, można je nawet usunąć) ponieważ jest w nich coś dodatkowo wsadzone i gdy się je podmieni no to nie wydać postaci przy wybieraniu, a przy ładowaniu gra się wyłącza.

Opublikowano

Sprawdzałem parę dostępnych mi WH, A że spędziłem dziesiątki godzin przy próbach odpalenia WH na rozmaitych serwerach. Więc mogę napisać iż jestem w tym bardziej obeznany od zwykłego kowalskiego. Jednak tutaj nie potrafię odpalić żadnego z dostępnych i możliwe działających WH. Sam jestem ciekaw czy ktoś tego dokona. Zawsze można poczekać parę dni na odpowiedz z strony

www.cheats4metin.pl

, która najprawdopodobniej nastąpi. Prędzej czy później. O ile serwer będzie stał stabilnie ;p

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...