Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewne referale?

xdaxdaxda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam troche to dziwne.. no ale ok 

Mianowicie kupiłem http://allegro.pl/league-of-legends-referrale-2-0-riot-points-rp-i4464551119.html

refki

10 szt

no i wiem że to dziwne

bo w piątek kupiłem sobote przesłałem kase przelewem tradycyjnym na konto bankowe

ale trochę się martwie

bo kontakt słaby

na poczcie nic nie pisze

kupował ktoś u niego już? 

fakt faktem że teoretycznie w sobote w południe powinnien mieć kase 

a cytując z aukcji 

Jak przebiega transakcja ?
Po zakupie, czekamy na zaksięgowanie pieniędzy na koncie bankowym lub Payu.
Następnie rozpoczynamy pracę nad zamówieniem.
Zajmuje ona zazwyczaj 24-48h.
tzn w niedziele powinni co najmniej zacząć a we wtorek (jutro 29) powinienem mieć na stronie reflinki 
btw sory że się tak rozpisałem ale mam zamiar kupić około 200 refków a jak mam ich nie dostać to wiecie sami....

ff904a2e.png

Opublikowano

Być może sprzedawce od, którego kupiłeś ma długą kolejkę przecież nie tylko TY refki kupujesz ....

PS : Nie radził bym Ci również kupować więcej niż 100 refków na jedno konto wiem z własnego doświadczenia miałem 230 Refów na jednym koncie po czym dostałem BANA PERMA napisałem odwołanie to zabrali mi wszystko co kupiłem za nagrody z refów i odblokowali konto.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngJames Rodríguez sorry

ale daj my na to 

taki nitro,isamu czy ktoś sławy z yt

w ciągu dnia mają po 50 refków robionych 

(Isamu 300k ileś widzów chociaż 1/4 gra z jego linków co daje CONAJMNIEJ 60K REFKÓW)

pewnie żle mówie ale ... nie ważne 

ff904a2e.png

Opublikowano

10 refkow to i tak nie dużo wiec się nie martw. Jakby nie patrzeć każdy ma życie prywatne i może jeszcze nie sprawdzał czy dostał kase. Przed zakupem zawsze sprawdzaj ocene bo tak to kupujesz kota w worku,

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jak ma kolejkę dużą nic nie zrobisz. Musisz czekać nie tylko Ty kupujesz. Ale i tak lepiej ze znanych stron jak Refy24 czy coś. Na allegro nie polecam.

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...