Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turcja niższy poziom?

CysseQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po stylu ich gry np jak farmia jak podejmuja zle decyzje, jak throwuja tak bardzo ze na eune nawet tak nie throwuja i wiele wiecej

Opublikowano

Ja grając tam 2 tygodnie zauważyłem, że żaden gracz nie ma problemów z farmą. Do 10 minuty spokojnie dobijają do 85 cs'ow.

Opublikowano

Oczywiście, że jest gorszy poziom. Grając tam na Plat 4 to czuję się jakbym grał w Silverze na EUNE.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Farma jest porównywalna, czasami słabsza niż na Eune bo ludzie roamuja często. Jeżeli chodzie o teamplay to większy można zauważyć właśnie na serwerze tureckim. Ludzie nie spamują ' gg easy lub surrender ', grają do końca nawet jeżeli jest 20:5 itp. Więcej nie zauważyłem bo długo tam nie grałem.

Opublikowano

poziom jest nizszy ale nie az tak bardzo.

ale i tak nie mozna juz przenosic konta za free tak ze musisz wydac 3k+rp :)

Age is just a number :)

Opublikowano

Poziom zdecydowanie wyższy niż na EUNE :) widać po graczach w brąz/silver/gold/platyna grałem na każdej lidze na kontach kolegów, przekonałem się na własnej skórze ze jest lepiej :)

Opublikowano

jakies 4 -5 miesięcy temu poziom na turcji był porównywalny do eune , można było sobie spokojnie pograć

Teraz , po tych ligach tureckich co pobijały rekordy oglądalności po 50k zleciało się w c**j smurfów z westa co mają w d1 80 lp po 70 winów i 10 losów teraz tam jest cholernie cięzko od d3 i w góre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...