Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy24

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio sobie zamuwiłem o tak o dla próby 10 refów i już nie mogę zamówić następnych 10 refów a mógłbym zamówić np 100 refów bo oni piszą że jak dobrze zrozumiałem 50 refów mogę nieskończoność zamawiać

- Mam na koncie 10 referrali na 10 poziomie. Jeżeli zakupię jeszcze 10 referrali będę miał możliwość jeszcze jednego odblokowania nagrody za 10 referrali ?

Nie, nagrody od 1 do 100 referrali są jednorazowe. W nieskończoność można odblokować nagrodę za 50 referrali (kamień który jest ostatni)

Coś takiego na nich stronie piszą jeszcze jedno pytanie znacie może tańsze refy gdzie można zaplacić paypalem?

Opublikowano

Kłania się czytanie ze zrozumieniem :).

Za każde X zaproszonych znajomych masz unikalne JEDNORAZOWE nagrody. Jeżeli wartość Twoich nagród przekroczy 100 refów, to każde następne 50 będzie dawało tą samą nagrodę.

@edit: Masz tu tabelę nagród.

nagrody.png

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...