Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obniżka o 40%

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<3 VSS kupiony ;D

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Kurde, a ja kasę mam dopiero 12 lipca xD Podpinam do końca wyprzedaży.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

vector, vss, m60, m249 już jest

co polecacie dokupić ?

L85A1, przynajmniej ja tak zrobiłem ^^

Opublikowano

co polecacie dokupić ?

L85a1/K1 gold :D

Albo mi cos kup <3

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

gdzie kupić najtaniej 15000 nx ? bo patrzylem na allegro 50 zl są, i można kupić gdzieś taniej :D ?

i mam pytanie jak mam te podstawowe retaile p90.medickit2,mp5k i kupie retail k1 na medyka to musze kupowac 8 slot czy jak ?

Opublikowano

gdzie kupić najtaniej 15000 nx ? bo patrzylem na allegro 50 zl są, i można kupić gdzieś taniej :D ?

i mam pytanie jak mam te podstawowe retaile p90.medickit2,mp5k i kupie retail k1 na medyka to musze kupowac 8 slot czy jak ?

Allegro 50 zeta. Taniej nie ma.

Tak musisz potem co 30 dni dokupywać slot.

MAL

Opublikowano

L85A1, przynajmniej ja tak zrobiłem ^^

l8 nie wiem czy mi sie opłaca bo kupuje zawsze famasa na 8 slot żeby mieć slota to i tak bym tej broni nei uzywal

L85a1/K1 gold :D

Albo mi cos kup <3

mam vector to k1 chyba juz sie nie oplaca ?

Opublikowano

tak chodzi ci o to zebys cos kupil za 15 k nx to do tego musisz kupic 8 slot zebys mogl uzywac tej broni jakas bys kupil

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

co polecacie dokupić ?

Dokupiłem bow, nie wiem po co no ale niech będzie xD

jeszcze mam na 1 retail ale nie wiem czy kupować czy czekać na coś lepszego jak bd jakiś kupował to chyba l8

Opublikowano

Dokupiłem bow, nie wiem po co no ale niech będzie xD

jeszcze mam na 1 retail ale nie wiem czy kupować czy czekać na coś lepszego jak bd jakiś kupował to chyba l8

Polece Ci L85a1 Miałem okazję zagrać nią na globalu i ta broń jest świetna! Na nexusie ją mam ale są inne parametry statystyk ale również broń wspaniała.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Wyprzedaż zakończona !

Co już :D? A no tak .. 1 sierpień ... Myślałem, że jest jeszcze 31 lipiec :D

Zamykam.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...