Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję Reklamę twojego servera metin2 na FanPage!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6491114065574001217167.png

Witam :) oferuję reklamę na FanPage, servera metin2, którego administracja wycofała się z projektu, mam do niego pełne prawa.

Tak więc najważniejsze INFO:

140 like + (Ciągle rośnie)

Bdb aktywność

Zasięg posta 3343114065574001217167.jpg

KONTAKT :

GG: 

49842097

PW na MPCForum

Opublikowano

140 lubię to sądzę, że będzie to dość mało jak na rozreklamowanie serwera Metin2.

Rośnie cały czas :) mozliwe, że jak zainteresowany napisze będzie już ponad 400.

Opublikowano

Ja wiem, że dzieci w wakacje mają wolne od nauki.. ale zamiast zajmować się robieniem z siebie pajaca, poczytałbyś jakąś książkę i nauczył się czegoś pożytecznego. Nie, nie chodzi mi tylko o ten topic i w sumie nie tylko o Ciebie.. ale o jakieś 75% tego MPC'owskiego ścierwa Metin2, do którego się zaliczasz. Peace!

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

nie polecam tego uzytkownik spamowal jakims ciaagle seerwerem wkoncu nie wystartowal ''pseudo''

Chyba wyraznie napisalem, ze administracja wycofala sie z projektu.

Opublikowano

nie polecam tego uzytkownik spamowal jakims ciaagle seerwerem wkoncu nie wystartowal ''pseudo''

Pseudo to jesteś ty , marny gwidonie.

Zobaczymy ile twój kozacki serwer postoi.

@ Mogę polecić lecz nie jestem pewien na 100% ile ta reklama wniesie na serwer - ale lepszy rydz jak nic :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Pseudo to jesteś ty , marny gwidonie.

Zobaczymy ile twój kozacki serwer postoi.

@ Mogę polecić lecz nie jestem pewien na 100% ile ta reklama wniesie na serwer - ale lepszy rydz jak nic :)

Heh, inteligent. Skoro ktoś specjalnie robi ludzi w bambuko, a w tym wypadku zapowiada serwer, który tak naprawdę nie istnieje - czyli pseudo - przypuszczam, że jest mega wkurzające. To tak jakby kobieta napaliła Cię na wspólną noc, a 5 minut przed odwołała całe spotkanie - tak bardzo odbierają to dzisiejsi gracze. W sumie 'lepszy rydz niż nic'.. coś mi to mówi, a sradosmt2 i reklama Mr. Ulicznika a.k.a Dres (tylko przed komputerem), który używa słowa 'k***a' jako przecinek.. w ekipie z karłem na czele oczywiście... xD Sayonara! - edit, bo zapomniałem.

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

Opublikowano

Heh, inteligent. Skoro ktoś specjalnie robi ludzi w bambuko, a w tym wypadku zapowiada serwer, który tak naprawdę nie istnieje - czyli pseudo - przypuszczam, że jest mega wkurzające. To tak jakby kobieta napaliła Cię na wspólną noc, a 5 minut przed odwołała całe spotkanie - tak bardzo odbierają to dzisiejsi gracze. W sumie 'lepszy rydz niż nic'.. coś mi to mówi, a sradosmt2 i reklama Mr. Ulicznika a.k.a Dres (tylko przed komputerem), który używa słowa 'k***a' jako przecinek.. w ekipie z karłem na czele oczywiście... xD Sayonara! - edit, bo zapomniałem.

Wypad na swoją Antene, jak tam Piotrze Exalion dalej stoi i aktualizacje 3 w tygodniu ? xD

Czemu nie chcecie dać prezentacji na MPC, czyżby boicie się opinii graczy ?

Powodzenia Sensual.

Opublikowano

Z całego serca nie polecam tego człowieka ! bardzo podejrzany typek. Po za tym z tą ilością lajków nikogo na serwer nie przyciągniecie. Odradzam serdecznie !

Moze podasz dlaczego nie polecasz? czy nabijasz posty? "podejrzany typek" hahah, juz nawiązałem z dwoma osobami wspolprace, wiec prosze zamknij sie. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to żart z tymi 140 lajkami? pytam poważnie.

Dołączam się do pytania.

Chcąc coś za to "rozreklamowanie" zachował byś się bardzo bezczelnie.

Bo nawet transakcja "lajk za lajk" nie jest opłacalna dla administratora "x" serwera.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...