Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Echo (Mikrofon)

Sh94

Pytanie

Opublikowano

Witam, zakupiłem dzisiaj mikrofon ( sam bez słuchawek ) zacznę od tego, gdy włączam rejestrator dźwięku nagrywam normalnie, lecz cicho. Gdy włączam: Głos > Testowanie sprzętu to w ogóle mnie nie słychać,  gdy wchodzę na ts i chce przetestować jak słychać, niestety jest echo słabe, a głośniki strasznie piszczą. Może, ktoś pomoże?  :P

Z góry dzięki!

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomoże mi ktoś usunąć echo?

Problem rozwiązany, mała rada jak ustawić.

Wchodzimy w głośnik 2 razy, klikamy opcje > właściwości > odtwarzanie > następnie klikamy ok wchodzimy tam gdzie pisze głośność mikrofonu klikamy zaawansowane następnie wybieramy zwiększ wydajność mikrofonu. Dajemy ok. Następnie dajemy wycisz. To tyle, jakieś pytania?

Opublikowano

Kurde już nie pamietam gdzie to było na XP ale w panelu sterowania poszukaj urządzenia audio i tak gdzieś to powinieneś mieć

Opublikowano

Szukałem bawiłem się w tym cały czas ale nic na necie bzdury piszą dlatego tu napisałem może ktoś ma xp, albo wie jak to dokładnie ustawić. Tak mam realtek.

Opublikowano

wejdz w urządzenia do nagrywania na ustawieniach systemu i podciągnij mikro i wyłącz nasłuchiwanie urządzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...