Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Origin

witekbar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, jeżeli wybrałem nie odpowiednie miejsce na ten temat, ale wiem, że bf jest od EA a ea stworzyło Origin więc mam nadzieję, że mogę pytać o sprawe z Originem w tym dziale :).

Tak więc Pytanie jest taki: Dlaczego nie mogę zalogować się na origin przez e-mail na który są wysyłane wiadomości od originu/ea ? przykład: na emile nic@o2.pl przychodzi wiadomość np o zmienieniu hasła a za pomocą tego emailu nie da się zalogować na stronę Origin/do Origina. Wiem, że w portalu o2 dostaje się od razu więcej emaili(4) czyli nic@o2.pl,[email protected],[email protected],[email protected]  próbowałem się zalogować z każdą końcówką lecz nie dało się, ale jak chce zmienić hasło to informacje o tym przysyłają mi na maila (jednego z 4, a próbowałem z wszystkich czterech) Hasło do konta nie dawno zmieniałem bo zapomniałem, ale teraz znam, id Origin też znam, więc do Origin mogę się zalogować, ale na stronę nie, a chciałbym zmienić swój nick, bo jak zakładałem to zapomniałem jednej litery napisać i jakoś dziwnie wyszło :/.  Z góry dziękuję za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...