Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Backdoor w gildiach tirexa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wiem że w gildiach tirexa jest backdoor. Dobrze że go tam umieścił, mógłby mi ktoś na pw udostępnić jaka komenda wywołuje backdoora, gdyż mam jeden znienawidzony serwer który twierdzi że posiadają autorskie gildie, jednak tak nie jest bo po wpisaniu /bukkit:plugins wyświetla się TGildieEX. Dziękuje.

MPC Love<3

Opublikowano

Nie komenda tylko jakieś ruskie znaki na chacie !.312034o1204w4e12.412p4o32p5234.342134.1241.4!. czy inne gówna jak sam plugin :D. Decomplinij i w chatListener

Opublikowano

Kropka.Kropka.Kropka.Kropka.    to po co piszesz temat jak i tak go nikt nie udostępni bo autor nie zezwala... chyba nawet na edycje

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

@OnnPL

Nie chcę udostępnienia, mam szacunek do autorów i a że bardzo nie lubię właściciela tego serwera (ddosy, dzieciaczki które lecą na hajs, nie potrafią nawet dobrze podpiąć pod sqla bo przy każdym połączeniu jest 20 sekundowy lag)
A najśmieszniejsze jest to że oni mówią że to ich "autorski tab oraz autorskie gildie" Leci na ciebie report gdyż nic nie wnosisz do tematu a robisz zbędną dyskusje. Nigdzie nie pisałem "udostępnijcie", chce tylko wiedzieć jak działa backdoor i jak go wywołać :P

MPC Love<3

Opublikowano

Mam tego pluginsa, ale bez tych backsruujów itp.. ale uj z nimi :D.

Wbij na nicku Tirex_PL ma prefix '1' < '*'

Opublikowano

|tirex |license to akurat nie jest od backdoora.. A tak apropo |tirex itd. mozna usunąć nawet w in class trans ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...