Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nie działa skype

seba630

Pytanie

Opublikowano

Siema, mam problem iż skype mi nie działa problem leży w tym że jak skype się odpala to jest białe okno a myszka przecina się na pół to wygląda jak by ten skype by się cały czas odświeżał mam jeszcze drugi problem i wydaje mi się że one mają coś wspólnego ponieważ gdy próbuję odpalić jakiś instalator typu te z 

dobreprogramy.pl

to pojawia mi się okno "nie znaleziono porządkowej  459 w bibliotece dołączanej dynamicznie urlmon.dll" wiem że to jest stary problem ponieważ to jest stary system na razie  nie mam chyba żadnych aktualizacij 

post-956662-0-13078700-1406546888_thumb.png

post-956662-0-52088600-1406546902_thumb.png

SYGNATURA-OFICJALNA.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mogę zrobić formata bo mam przy sobie pendriva z systemem tylko bym musiał znaleźć kod do niego i przy okazji pobiorę sobie wszystkie sterowniki od kolegi

Edit:jednak system na pendrive w jakiś magiczny sposób przestał działać

Kod? xD. Wiem że forum nie popiera piractwa ale raczej 30 dniowy i windows loader :D

Opublikowano

mogę zrobić formata bo mam przy sobie pendriva z systemem tylko bym musiał znaleźć kod do niego i przy okazji pobiorę sobie wszystkie sterowniki od kolegi

Edit:jednak system na pendrive w jakiś magiczny sposób przestał działać

SYGNATURA-OFICJALNA.png

Opublikowano

ej ale ja nie dam rady pobrać tego sp 1 bo on waży 500mb a ja mam limit i zostało mi około 1 gb możesz pobrać i to spakować w archiwum zeby ważyło około 300mb

SYGNATURA-OFICJALNA.png

Opublikowano

no to zainstaluj skype od nowa tylko pobierz najnowszą wersje 

sprawdź aktualizacje  KB2847204 i usuń  jak nie masz to też zainstaluj sp1 i  włącz aktualizacje od nowa 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...