Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście na serwerze MOBA?

Czy zagralibyście na serwerze MOBA?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagralibyście na serwerze MOBA?

• Tak
      3
    • Nie
      4
    • Nie wiem
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie, otóż. Czy zagralibyście na serwerze minecraft stylizowanym na grach Smite, DOTA, League of Legends? Jestem w trakcie prac nad takim serwerem razem z ekipą, i uprzedzę odrazu wasze teksty - Nie, nie jestem gimbem, jestem osobą która się na tym zna. Jeśli jesteście zainteresowani tym projektem z chęcią odpowiem wam na wasze pytania.

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć coś więcej? LOL kojarzy mi się ze sterowaniem postacią za pomocą myszki, czego raczej w MC nie wprowadzicie takze stylizacja minecrafta na te gry to raczej pojęcie względne. Rzuć więcej szczegółów jakby miała wyglądać rozgrywka?

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć coś więcej? LOL kojarzy mi się ze sterowaniem postacią za pomocą myszki, czego raczej w MC nie wprowadzicie takze stylizacja minecrafta na te gry to raczej pojęcie względne. Rzuć więcej szczegółów jakby miała wyglądać rozgrywka?

rozgrywka by była bardziej podobna do gry smite niż lol'a 

Witam, mam do was pytanie, otóż. Czy zagralibyście na serwerze minecraft stylizowanym na grach Smite, DOTA, League of Legends? Jestem w trakcie prac nad takim serwerem razem z ekipą, i uprzedzę odrazu wasze teksty - Nie, nie jestem gimbem, jestem osobą która się na tym zna. Jeśli jesteście zainteresowani tym projektem z chęcią odpowiem wam na wasze pytania.

według mnie można to było zrobić jako minigrę ale musiał byś dodać coś takiego że jak wyjdziesz podczas rozgrywki dostajesz bana bo ludzie na pewno będą wyłazić 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

według mnie można to było zrobić jako minigrę ale musiał byś dodać coś takiego że jak wyjdziesz podczas rozgrywki dostajesz bana bo ludzie na pewno będą wyłazić 

Nad tym wszystkim pomyślałem, za wyjścia z meczów są kary czasowe. 

Pierwsze wyjście 30 min, drugie 2 godziny itd.

Jest też dodatkowo wprowadzony system reportowania, także od razu wszelakie trolle i inne osoby były by pouczane, a potem ponosiłyby konsekwencje. Oczywiście najpierw wszystko byłoby rzetelnie sprawdzane przez ekipę GM'ów.

Opublikowano

Tylko pytanie czy będą tam tak poje*any system bohaterów jak w LoL'u ?

Jak tak to nie zagram jak nie to zagram :)

Pomysł fajny podoba mi się. Super minion to może być zombie na pająku a małe zombie to zwykłe miniony (/summon można zrobić zombie na pająku)

Tylko jak będziesz dawał bohaterów to daj "Pana Talona" hmm ciekawie jak wymyślisz jego ult w mc już to widzę latające żelazo :D

Opublikowano

Póki co myślę żeby nie robić klas, a same itemy o danych właściwościach. I w razie potrzeby łatwiej byłoby nam nerfić lub buffować dany przedmiot, niż całą klasę.

Opublikowano

Większość takich serwerów okazała się klapą, albo o nich zaginął słuch.

Jeśli zrobisz dobry serwer a nie np. Że twoje miniony mogą cie atakować lub ty ich możesz atakować.

Wątpię że to wypali ale bym zagrał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...