Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co trzeba zrobić aby pozbyć się ostrzeżeń??

same nie zejda a mod lub admin raczej ci ich nie usuna poprostu przy 100% jest blok konta i tylko admin moze odbanowac wtedy takie acc :)

Opublikowano

W wyjątkowych przypadkach poziom % może być obniżony przy np: wyjątkowych zasługach dla forum itd.

Opublikowano

Nie napewno tylko na 100%

Niestety ostrzeżeń pozbędziesz się nie spamując itp może wtedy admin się zlituje!!!

Wyjebane przez Ziomala. <---------------------?? Co za zjeb no COMENT!!!

Opublikowano
same nie zejda a mod lub admin raczej ci ich nie usuna poprostu przy 100% jest blok konta i tylko admin moze odbanowac wtedy takie acc :)

dupa dupa dupa ja mialem 100% i nie mialem bloka teraz mam 20 % xD ma sie wtyki :P

dwislakrakow88810.jpg

w320.png

Po 1000 poscie zaczynam udzielać sie na forum

Spam Connecting People
  • 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Ja dostałem za 5-tego posta 20% potem za 27-mego bana 24h jednak potem otworzyły się niebiosa i ... nic ;p

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Raportuj posty, pomagaj ludziom. W końcu admin/mod tego działu to zauważy i da ci tą pochwałę w postaci -20% :)

Opublikowano
dupa dupa dupa ja mialem 100% i nie mialem bloka teraz mam 20 % xD ma sie wtyki :P

Ja mam dopiero 20% za post pod postem :)

Ja dostałem za 5-tego posta 20% potem za 27-mego bana 24h jednak potem otworzyły się niebiosa i ... nic ;p

Ja mam 20% :P

Za spam...No...ekhm...poniosło mnie i pisałem bzdety.

i co i teraz kazdy bedzie sie chwalil ile ma % ostrzezen ?? -,-

aby odjac poziom ostrzezen nalezy sie wykazac na forum jesli admin czy mod cie zauwazy mozesz dostac nagrode w postraci cofniecia o jakims tam % :) sam taka nagrode stosuje i zastosowalem ja narazie tylko 2 razy :)

@DOWN

kolejny ziom -,-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...