Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak opcji 'Mystery Skin'

Gość leebruce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość leebruce
Opublikowano

Cześć. Kupiłem RP chcąc uraczyć się mystery skinami, niestety złapałem małe zdziwko. W sklepie w zakładce 'Skins' nie ma 'Mystery Skin' do wyboru, w zakładce 'Gifting Center' nadal jest, ale chcę kupić skina sobie, a nie komuś innemu. :c Czy już je wyłączyli? Sprawdzicie, czy macie ten sam problem?

Opublikowano

Było jasno napisane, że do 28 lipca. Zapewne już je wyłączyli. Masz wgl. 15 lvl?

Opublikowano

Masz na pasku po lewej 'Mystery Skin'... Przynajmniej tak u mnie jest i działa :f

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Gość leebruce
Opublikowano

Mam 30 lvl już od dawna. Niektórzy pisali, że jeszcze dziś działa, @Casso. też to potwierdził. Niestety nic takiego nie mam. Pusciłem z launchera opcję napraw, coś mi ściąga po raz kolejny, może to tego wina. Zaraz dam znać, czy coś się zmieniło.

Nie, nic to nie dało. @Casso. mógłbyś wkleić jakiegoś łopatologicznego screena gdzie to masz, tak dla porównania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...