Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czyzbym miał przeje.... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ,Sciaglem 2 tygodnie temu bol studio free i zagralem kata normala i moj znajomy wczoraj mi napisal " wiem ze chetujesz wyslalem twoj film jak grasz katą do riot " i teraz sie boje napisalem mu ze nawet nie wiem co to bot of legends a on mi pisze o chetach bo tam z nim pisalem jeszcze troche . Ale jak to mozliwe ze on zobaczyl moja gre z  2 tygodni  i dopiero teraz mi napisal .

Opublikowano

nic się nie stanie, katarina nie używa exploitów, nic ci nie zrobią ;)

Opublikowano

siemka ,Sciaglem 2 tygodnie temu bol studio free i zagralem kata normala i moj znajomy wczoraj mi napisal " wiem ze chetujesz wyslalem twoj film jak grasz katą do riot " i teraz sie boje napisalem mu ze nawet nie wiem co to bot of legends a on mi pisze o chetach bo tam z nim pisalem jeszcze troche . Ale jak to mozliwe ze on zobaczyl moja gre z  2 tygodni  i dopiero teraz mi napisal .

Boże ile razy jeszcze będzie trzeba wam wszystkim powtarzać... Nie używasz exploitów(czyli nie napierdalasz skilów z pleców ani tym podobnych) TO NIE MA SZANS na bana...
Opublikowano

1. ooooo k***a!!!! Ale się cieszę ze moje 400zł które wydałem na konto nie pójdzie się jebac :D:D:D dzięki ludzie :D aha i to nie mój kolega tylko znajomy bo kiedys mnie zaprosił do znajomych ;P głupia pizda , konfident xD teraz usuwał wszystkich znajomych zostawiam tylko kolegów bo mam w sumie 300 znajomych na lolu prawie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...