Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wyjść z dywizji.

zydas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić? Nauczyć się grać i przestać płakać na teamy

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Musisz ciągle grać, w końcu wyjdziesz z tej ligi. Polecam Ci również granie z kolegą, będzie o wiele łatwiej ;-)

A jeśli chcesz, to możesz pograć na BoLu :_:

279981407253602336505.png
Opublikowano

pickuj jaxa i wygrywaj sam gry D:
a tak na poważnie: skończ grać rankedy, idź na normale, znajdź swoją main linię, naucz się na niej grać i dopiero wróc na rankedy i katuj ją :)
ewentualnie jak szymico powiedział, odpal bola. xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Możesz z kolega z wyższej ligii na duo pograć, ale musiałby mieć konto z podobnej dywizji.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jeżeli grasz silver/bronze to nie masz trudnego zadania...

Pickujesz Fizza/Akali/Pantheona/Jarvan IV i masz mecz wygrany, silvery nawet nie wiedzą jak na fizza grać, np. Ostatnio grałem fizzem na midzie i najlepszy SILV V 

wybrał ryze... Rezultat taki że i tak dostał w pizde i tak... Wystarczy mieć maina i swoją linie, mi się rzadko linie zdarzy przegrać, czasem np bot sfeeduje itp. Ale od tego jest jungler, a jeżeli jungler nie daje rady to prosi taką leone żeby gdzieś na plecach enemy teamu warda dała i ty używasz TP, i taki pantheon niszczy system, stun w adc a reszta kończy. Sam jestem w świeżym S III  po wczorajszych grach. Pograj z kimś z plat+ i ucz się od niego.

Opublikowano

Graj Duo z kolegą. Duo bot lub on TOP/Mid, a Ty na junglę i babysituj. Graj jak najlepiej potrafisz. Nic innego nie da się zrobić, niestety.  :unsure:

Opublikowano

Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz bo jak będziesz narzekał o feedują to napewno wejdziesz dalej.

Opublikowano

jak widzę takie tematy... to od razu na myśl przychodzi 1 zdanie...

' nie ty pierwszy nie ostatni " xD

po co ci takie tematy? nie wejdziesz nimi do brązu 4 albo 3 ...^^

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...