Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie widzisz loga gidlii? Jest na to sposób!

Majdan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wielu serwerach prywatnych nie widać znaczków gildii, mimo iż zostały one przez nas wgrane.

Nie znalazłem o tym tutorialu, więc postanowiłem napisać.

Aby to naprawić wchodzimy do głównego folderu gry i wyszukujemy folder o nazwie mark. Przykładowo u mnie:

E:\Metin2\mark

Gdy otworzymy folder mark usuwamy wszystkie pliki i restartujemy grę. Po tym widzimy wszystkie loga gildii.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Dobry podstawowy poradnik dla niewtajemniczonych/nowicjuszy aż tak w pliki serwerów metin2.

Oczywiście +sik :p

Opublikowano

Ty poradnika nie znalazłeś, a ja znalazłam. :P http://www.mpcforum.pl/topic/984542-tut-jak-wgrac-wlasne-logo-do-swojej-gildii/

Jest tam wzmianka o usuwaniu folderu mark, w przypadku kiedy nie widać loga.

Cóż, sposób stary jak świat. Nie wiem, czy znajdzie się jeszcze ktoś, kto o tym nie wie. Zresztą po wpisaniu w google "metin2 nie widzę loga gildii", wyskakuje nam milion tematów z tym rozwiązaniem.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Odmieniles moje Zycie.

@ Nie wiem po co temat bo 99.8% ludzi grajacych w metina wiedza ze nalezy usunac pliki z mark..

Ja np. nie wiedziałem.

Dzięki bo mnie to wkurzało na niektórych serwach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każdy chyba o tym już dawno wiedział. Ale dla tych, którzy nie wiedzą przydatny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajny tut mi sie przydał, wiem prawie wszystko o metinie gram w niego od 2008 ale tego sposobu nie znalem :P plusik leci

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...