Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za 200k nx?

varix91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko :)

Jeśli Chcę Kupiec Coś Za Nx na Perma 

To Lepiej Poczekać? 

Jeśli Tak To DO Kiedy? bo Mam Plany Kupić Nx I nie wiem Czy Czekać...

bo Będę Mieć Mniejwiecej Z 200k Nx I nie wiem Co Zrobić :)

Opublikowano

Szkoda tyle kasy na grę.

G36E Valkyrie/TPG-1 Pro/Full speed/

Opublikowano

Mi Tam Nie Szkoda :) BO Dostanę TO Za Free :)

g36 Valkyrie to dobre jest?

Dobre, jedna z lepszych broni.

Opublikowano

Możesz też eq na QR: Lynx, 2 slot license, m32, claymore, 2 slot backpack, mzp-1

Opublikowano

a bedzie mozniwosc kupna ORTHUS> ?

Raczej nigdy.

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wykupił podstawowy ekwipunek, tak jak większy plecak, granaty, miny, broń szturmowa, snajperka i jakieś ładunki wybuchowe, a jak jeszcze jakiś grosz zostanie, zainwestować w speców ;P 

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ja na moim miejscu, gdybym miał oczywiście tyle NX :D kupiłbym zestaw na Quara :D

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Nie liczę ile to wszystko by kosztowało bo dobrze nie pamietam ale 

1.Spec -> Sloty -> Claymore/remotka ->m32 ( lecz nie przepadam nim grać -> 

2.Jąkąs broń Ks chyba ,snajperkę pistolecik i tracker

3. Full speed granaty 2x czarne ,zestaw granatów , miny zapomniałem o tym granatniku co ma 4/4 strzały xD

Takie tam moje opcje xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

ale znajac nexona to orthusy moga byc do kupna za nx .... tak jak było z M4A1 Sopmod .... niby do wygrania a juz był 2 razy do kupna za NX :P

Opublikowano

ale znajac nexona to orthusy moga byc do kupna za nx .... tak jak było z M4A1 Sopmod .... niby do wygrania a juz był 2 razy do kupna za NX :P

Ale orthusy są epikami, a sopmod tylko nx rare.

Opublikowano

Ja bym radził poczekać, może dadzą jeszcze snake seta na którym dało radę 30% speeda wyciągnąć lub 24% speeda i 120 % staminy :)

Opublikowano

recon, camo, tracker, patriot mask, cyklop bandama/aviator cap, autumn valkyrie, l96a1 holiday wolf, usp tactical se/k5sd - w zupelnosci do szczescia Ci wystarczy ;)

Opublikowano

wszyscy tak doradzają ze już sam nie wiem co kupić ;p tyle pomosłów :) jak będę kupował to możliwe ze filmik nagram ;p

Opublikowano

Na grę można wydawać hajsu bez końca, zawsze coś będzie brakować.

Opublikowano

Wg mnie powinieneś kupić uniwersalny zestaw: full speed (recon, cyklop, patriot), G36E Valkyrie, P90 TR, Dual Scorpions*, CZ Scorpion EVO A3*, M416 CQB', M4A1 Desert Warrior', G18 Cobra+, USP Tactical+, Tracker Knife, M69 NL, S58 Musket(do zrobienia z L115 A3), L96a1 Arctic Wolf, TPG-1 PRO, spec(najlepiej Lynx, bądź raven),Striker Mutagen . W miarę możliwości czekaj na wyprzedaż nx rare jak np M4A1 SOP-MOD czy L115a3 Ghilie, serdecznie polecam :)

Bronie zaznaczone tym samym znaczkiem się wykluczają, wybierz 1 z nich.

+PP czyli przydatne pierdoły, np, kolorek nicku, base charakter change (ukryta postać), HDS-4 Reflex Sight, ale to jak nx zostanie, jak coś chętnie dalej pomoge, dorqdze, oraz przyjmę gifta :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...