Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieudane proby carrowania w silverze, moze do bronzu?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze wszystkim.

Gram w silverze troche czasu, ciagle jestem w S5-S3 i proboje carrowac gre poprez kate mid, mastera jungle, fiora top. Ja wygrywam linie w prawie kazdym meczu ale nie ogarniam troche gankow ( jak mnie gankuja), nie wiem kiedy wchodzic w tf ( np. grajac masterem) i czesto przzegrywam gre ktora wyccarowalem i byla blisko zwyciestwa.

Sie zastanawiam czy moze by nie grac wiecej rankedow aby spasc do bronzu 5 i stamtad dopiero wbijac dywizje? Bedzie pare plusow:

1. Slabsi gracze

2. Wieksza beka ( patola)

3. No i bedzie mi sie przyjemniej gralo

co myslicie o tym zeby spasc gdzies do bronzu i sie pobawic? :D

Opublikowano

Czemu chcesz to zrobić? Utrudniesz innym życie oraz sobie, po co masz się trudzić żeby spadać kilka dywizji niżej a potem z niej wychodzić? Możesz dostać perma jeśli ktoś Ciebie zgłosi jak spadniesz z tego s5 do b5.

Twoje konto, Ty robisz co chcesz z nim.

Czemu grasz takimi pickami ? Nie lepiej zagrać jakimś normalnym i łatwym oraz przyjemnym pickiem typu Udyr na jungli? Robisz spirit stone i madrery, robisz solo dragony, ksujesz jungle do potęgi n dla przeciwnego junglera a gangujesz praktycznie wtedy kiedy wiesz, że zabijecie ( inaczej strata czasu ). A może silver to Twoje przeznaczenie temu nie możesz  wyjść? Co do focusu... Wbijaj się w APC oraz ADC, możesz jako pierwszy przecież jeśli się wbijesz to szybko zabijasz a team followuje i wygrywacie easy wina. Jak nie to split pushuj na takim poziomie nie wiedzą co to jest.

@mistake010 burn yellow eu dostał perma za to :D

w sumie nie wiem czy  w tak niskiej dywizji są za to bany, jednak sam burn yellow dostał za to perma + pewnie za exploity do cassio :s

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jeżeli nie zależy Ci na dywizjach to idź do brązu, tam się można pobawić jeżeli nie bierzesz rankedów na serio.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Czemu chcesz to zrobić? Utrudniesz innym życie oraz sobie, po co masz się trudzić żeby spadać kilka dywizji niżej a potem z niej wychodzić? Możesz dostać perma jeśli ktoś Ciebie zgłosi jak spadniesz z tego s5 do b5.

Twoje konto, Ty robisz co chcesz z nim.

Jeszcze czego.

@topic

1. Słabsi gracze TEŻ W TWOIM TEAMIE.

2. Większa beka - z feedujących teammate'ów?

3. Przyjemniej się grało jak co druga osoba napisze "i go full troll"

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Najlepiej grać takimi postaciami jak ori czy amumu łatwo wygrać dzięki takim postaciom TF a jak masterem albo kata dostaniesz stuna bo źle się wbijesz to padasz

Opublikowano

kata ,master , fiora postacie ktore dostana cc na jape i padaja jak szmaty i dziwisz sie ze upierdalasz gry? Nimi musisz wbic sie jak enemy wyjebia cc na twojego tanka lub innego czlonka druzyny i wtedy ty sie wpierdalasz i czyscisz.Od siebie dodam ze na yoloq lepiej grac czyms z dobrymi teamfightami typu j4,malpa, ty dajesz ulta team followuje i jest latwiej no chyba ze trafisz na totalne gowna

Opublikowano

naprawdę zabawa 1. trolle , afki 2. słabi gracze TAKŻE w twoim teamie 3.jak spadniesz tak o kilka dywizji to będziesz miał mmr Wood 5 

Opublikowano

@morness lekturke napisał :D, to tak jak byś innym graczom specjalnie utrudniał gre  -,- . Teraz pomyśl po co masz spaść do niższej dywizji skoro i tak tam będzie gorzej ? Okej rozumie wszystko dla beki :D , ale bez przesady .... Polecam Ci odpuścić sobie granie rankedów i poćwiczyć na normalach. Co do ludzi na rankedzie którzy flejmią przycisk "MUTE" lub jeżeli ktoś wyjdzie , będzie trollował "REPORT" :D

Jeżeli chcesz sie wybić  do wyższej dywizji polecam BOL'A :).

212z9rs.jpg

Opublikowano

@morness lekturke napisał :D, to tak jak byś innym graczom specjalnie utrudniał gre  -,- . Teraz pomyśl po co masz spaść do niższej dywizji skoro i tak tam będzie gorzej ? Okej rozumie wszystko dla beki :D , ale bez przesady .... Polecam Ci odpuścić sobie granie rankedów i poćwiczyć na normalach. Co do ludzi na rankedzie którzy flejmią przycisk "MUTE" lub jeżeli ktoś wyjdzie , będzie trollował "REPORT" :D

Jeżeli chcesz sie wybić  do wyższej dywizji polecam BOL'A :)

Nie chce grac normali bo zazwyczaj na nich nie pomagaja w jungle ( na poczatku) nie wiedza kiedy robic smoka, barona, ks'ują i w ogole sie grac nie da

Opublikowano

Jak nie umiesz wyjść z silvera, to jesteś po prostu zbyt słaby - do tego trzeba się przyznać samemu sobie. Pograj trochę normali, wymainuj coś (dobrego, nie to gówno którym teraz grasz). 

Opublikowano

3. No i bedzie mi sie przyjemniej gralo

co myslicie o tym zeby spasc gdzies do bronzu i sie pobawic? :D

Nie ogarniam, nie dajesz rady wycarrować silverów, a łatwiej ci będzie to zrobić w brązie?! F**k Logic..

Przecież w brązach są takie "małpy", których gra sprowadza się do walenia głową w klawiaturę.

y6eft.gif

Opublikowano

Jak nie umiesz wyjść z silvera, to jesteś po prostu zbyt słaby - do tego trzeba się przyznać samemu sobie. Pograj trochę normali, wymainuj coś (dobrego, nie to gówno którym teraz grasz). 

co twoim zdaniem nie jest "gownem"? mam jaxa, xin zhao w rotacji byl yasuo i go tez nie ogarnialem zbyt....

Opublikowano

Grałem na smurfie i jak zobaczyłem ten poziom to śmiać mi się chciało. Najlepsze pozycje żeby pociągnąć grę samemu to MID/Jungle. Graj pickami które mogą się szybko feednąć na linii i starać się roamować np. zed, kassadin, tf, kennen coś takiego pokroju. Również możesz grać z teleportem by robić tele ganki. Ja osobiście grałem annie i żeby wygrać cała grę solo musisz tak zdominować przeciwnika by za każdym razem gdy przyjdzie musi cofnąć maxymalnie po 30 secundach + wardowanie campów przeciwnika (wiedźmy,wilki) by zabijać enemy junglera kiedy ma low HP.

Pozdrawiam 

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

Grałem na smurfie i jak zobaczyłem ten poziom to śmiać mi się chciało. Najlepsze pozycje żeby pociągnąć grę samemu to MID/Jungle. Graj pickami które mogą się szybko feednąć na linii i starać się roamować np. zed, kassadin, tf, kennen coś takiego pokroju. Również możesz grać z teleportem by robić tele ganki. Ja osobiście grałem annie i żeby wygrać cała grę solo musisz tak zdominować przeciwnika by za każdym razem gdy przyjdzie musi cofnąć maxymalnie po 30 secundach + wardowanie campów przeciwnika (wiedźmy,wilki) by zabijać enemy junglera kiedy ma low HP.

Pozdrawiam 

Jeszcze TOP, drogi Kamilu, bo ma dmg i jest wytrzymały. Zauważyłam ostatnio na rankedach, że większość graczy po prostu trolluję, gdy padnie. Rok temu jeszcze jakoś normalnie grało się, ale teraz? Tra-ge-dia. Znów spadłam z GII do GIII. Niby wydaje się, że można łatwo wygrać, ale jest strasznie ciężko. Zwłaszcza grając supportem (niestety, ale ciężko jest dostać się mi na mid'a), gdzie świetny adc zwala całą winę na supp'a. Nie wspomnę już o junglerze, który gankuje raz na X czas... Albo nawet w ogóle.

"2. Wieksza beka ( patola)" - to również "występuje" w Goldzie, Silverze, Platynie, nie tylko w Bronze :P

Chcesz to się baw, ale szkoda czasu. Lepiej już wyjść z tego Silvera.

Opublikowano

Jeszcze TOP, drogi Kamilu, bo ma dmg i jest wytrzymały. Zauważyłam ostatnio na rankedach, że większość graczy po prostu trolluję, gdy padnie. Rok temu jeszcze jakoś normalnie grało się, ale teraz? Tra-ge-dia. Znów spadłam z GII do GIII. Niby wydaje się, że można łatwo wygrać, ale jest strasznie ciężko. Zwłaszcza grając supportem (niestety, ale ciężko jest dostać się mi na mid'a), gdzie świetny adc zwala całą winę na supp'a. Nie wspomnę już o junglerze, który gankuje raz na X czas... Albo nawet w ogóle.

"2. Wieksza beka ( patola)" - to również "występuje" w Goldzie, Silverze, Platynie, nie tylko w Bronze :P

Z Topa? Chyba najtrudniej.

Co do tematu to sam sobie  odpowiedziałeś. "Nieudane proby carrowania w silverze, moze do bronzu?" Skoro nie jestes w stanie wygrywac w silverze to graj w brązie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

nie spadaj do brązu, uwierz mi D:
grałem na koncie kuzyna to powiem tak:
annie, zrobiłem solo pente, ale i tak przegrałem rankeda xD
nawet jak wygrywasz i tak przegrasz :D
kup sobie wukonga i katuj ten silver, ale powiem ci że w goldzie i wyżej nie ma żadnej różnicy jeżeli chodzi o trolli, flamerów itp. :D

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Sądząc po twoich wypowiedziach, nie wyjdziesz wyżej. Który normalny gracz sądzi, ze w lolu istnieje ks?

btw. orto R.I.P (BRONZU xD)

Opublikowano

TOP jest ok ale odpada na poziomie PlatV-D3. Nie ma opcji pociągnąć grę samemu z topa bo wielokrotnie razy grałem tam na tym poziomie jak i mainuje ta pozycje i nie da rady. Robiąc 7:0 itp przegrywam gry z TOP'a bo mój team nie wyrabia. Trzeba iść MID/Jungle i roamować :P A co do tego że supportem ciężko to zależy jakimi supportami się gra i jak się gra. W tym sezonie z GoldV do PlatynyV grałem można powiedzieć samymi supportami(annie,thresh). Tylko mój styl gry supportem opiera się na zabieraniu kill'i

teamowi (bardzo agresywna gra) i ściąganiu adc/mid'a na combo grając Annką.

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

Nie chce grac normali bo zazwyczaj na nich nie pomagaja w jungle ( na poczatku) nie wiedza kiedy robic smoka, barona, ks'ują i w ogole sie grac nie da

z tego co ja wiem...

to jungler powinien oddawać kille a nie zbierać wszystkie -_^

i co się dziwić ze nie możesz " się wybić " sam nie wygrasz

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...