Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyznanie licencji NPL

RasMatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu napisałem prośbę o rejestrację licencji NPL, rozumiem że nie jest to forum ani support TeamSpeak'a 3 lecz może wy będziecie wiedzieli o co tutaj chodzi.
Tak jak mówiłem, napisałem jakiś czas temu w rejestracji, dostałem maila zwrotnego ale nadal nic.
Po tak długim czasie, zero odzewu. Czym może być to spowodowane?

post-352041-0-95574800-1406535646_thumb.jpg

Opublikowano

Słyszałem także o crackowanych licencjach TeamSpeak, rozumiem że to nie legalalne i forum nie popiera piractwa ale chciałbym się zapytać co może się stać gdy TeamSpeak 3 dorwie taki serwer? Jakie mogą ponieść konsekwencje założyciele takiego serwera?
Oraz na jakiej zasadzie działa taka licencja?
Pozdrawiam

Opublikowano

Słyszałem także o crackowanych licencjach TeamSpeak, rozumiem że to nie legalalne i forum nie popiera piractwa ale chciałbym się zapytać co może się stać gdy TeamSpeak 3 dorwie taki serwer? Jakie mogą ponieść konsekwencje założyciele takiego serwera?

Oraz na jakiej zasadzie działa taka licencja?

Pozdrawiam

zlapac cie nie zlapia bo oni tego nawet nie szukaja i maj ana to wyjeYY jedyne co moze sie stac to ktos cie moze zglosic i dostaniesz blackliste to by bylo na tyle :) czyli nie mozesz wejsc na serwer bo adres maszyny zostal zablokowany dlatego dobrze jest miec podpieta domene i jak dostaniesz bloka piszesz o zmiane IP i przekierowujesz domene i lecisz dalej xD ( jesli chcesz kupic taka licencje napisz na pw lub gg 41130408 - dam ci namiary bo tu jest zakaz handlu )

Opublikowano

Pliki są już dawno na torrentach i jeszcze ludzie tutaj sprzedają piszą że to ich autorstwa ... <Szkoda słów> Więc nie dajcie zarobić złodziejom bo inaczej ich nie można nazwać.

GaduGadu: 42834379

Opublikowano

Dostałeś maila zwrotnego i klikając w ten link co masz to potwierdzasz adres e-mail w rejestracji.

Potwierdziłem ze 3/4 minuty po otrzymaniu tego maila :)

Opublikowano

Licencja (NPL) nie zostaje już przyznawana z takiego powodu że po pierwsze ludzie robią na nich ogólne serwery różne współprace których nie mogą. Także zamkneli podania z takiego powodu że jak to otworzą to będzie za duży syf z tego powodu że nikt nie chce wydawać kasy na jakąś głupią Licencje która się może skończyć także słyszałem że po otwarciu możliwości składania Podań zostało 5k albo 4k podań złożonych przez co po prostu nie chcą nadawać już Licencji. Ktoś jeszcze pisał o tym czy Cracked Licence jest dodawane na Black Listę, Nie jest, nie będę Tłumaczył dlaczego, ale jak chce ktoś to sobie musi wpisać w Google Cracked License czy coś takiego i można dostać taką licke za 20 dolarów oczywiście to też nie jest oszustwo bo jak by było to już by dawno takich Licencji nie było bo sam TeamSpeak by się tym raczej zainteresował.

Ale Lekturę napisałem ;D

­

Opublikowano

Licence:No Licence :)

Pobawisz się tym serverem kilka dni tydzień max i będzie takie coś :<15:57:11> This server is blacklisted. Refusing to connect.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...