Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl kamermod problem

czemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowalem kamermoda z roku 2011 prosto do clienta ascarial.pl podmienilem serwer info.py i niestety nie dziala przy logowaniu ciagle pisze "zostaniesz połaczony z serwere..." probowlem tez do metin2.pl zainstalowac moda i wrzucic moda ale ten sam problem ktos pomoze? dodam ze nie mam av ani nic co by moglo blokowac polaczenie

Zbieram "-" Minusie:D

Opublikowano

2012 problem z dllka sadze ze to jest 2011 ...

Opublikowano

Musisz najwyraźniej naprawić jakoś 2012 bo na stronie kamera wyraźnie jest:   2012SF Mod: mod z serwerami które stoją na launcherze lub plikach serwerowych z 2012 roku. LISTA SERWERÓW   a na tej liście jest Ascarial 

Opublikowano

Kolego nie wiem czy niedowidzisz ale tam jest "acarial" a nie "ascarial".

Opublikowano

Kur... zabijcie Mnie

Ale na 2012 i tak pisze że: Dodane Longju2, MPCforum2, ascarial, laneris, alestia

Faktycznie Ascarial jest ale również wkleiłem do clienta Ascariala i nie dziafa a PL'a nie mam więc nie sprawdzę

Opublikowano

Problem z logowaniem rozwiązany teraz mam problem przy podłaczaniu się do serwera ( po wybiorze postaci ) przy ładowaniu wywala mi metina. ( Jednam kamer mod z 2012 r.)

@ juz rozwiazane . Dla potomnych moda do clienta z PL-a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...