Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnicza skórka

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy z tej skrzynki tajemnicza skórka lecą wszystkie skórki których nie posiadamy? Dajmy taki przykład mam np jednego championa warwicka i jest do niego najrzadszy skin warwick w skórze urfa którego nie można już wogóle zdobyć, to czy z tej skrzynki tajemnicza skórka można go zdobyć?  I czy skórki mogą się powtarzać? Czy musi być kilku bohaterów żeby móc kupić tajemniczą skórkę czy wystarczy 1?

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie można wylosować tego samego skina. Więc jeśli masz tylko warwicka to wkońcu wylosujesz tego urfa. Ograniczenie jest do 3 skrzynek na 1 dzień z tego co wiem.

Opublikowano

O ile się nie mylę, to można kupić skrzynkę wtedy, gdy masz tyle postaci, by miały co najmniej 10 skinów, czy coś :v

Opublikowano

Ograniczenie jest do 5 skrzynek i o ile się nie myle to można wylosować mając jedną postać. Nic tam nie ma mowy o jakimś limicie. ;))

Opublikowano

Czyli tak naprawde można zrobić nowe konto , kupić Udyra i wylosować Spirit Guard Udyr :D 

Co do tematu to ograniczenie jest do 3 skrzynek na dzień.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Warwick w skórze urfa Ci nie poleci. Ograniczenie do 3 sztuk dziennie (tak pisze na stronie rito) ale widziałem, że niektórzy nawet po 5 kupowali, więc nie wiadomo w końcu.

Opublikowano

dlaczego nie moge dzisiaj tego już kupić? nie mam tego.wczoraj o 12 wylosowałem 5 ale dalej miałem tą opcje losuj ale nie mogłem a teraz w ogole tego nie widze gdzie to jest...

Opublikowano

Każda może być, której nie masz ale w cenie tylko powyżej 520 rp ;)

Może paść nawet ezreal za 3300 ale to zależy od szczęścia. Mój kumpel jeden twierdzi że znalazł to w tym ale mu nie wierze :P

3d10a40e96e20.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...