Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge się wymieniać

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam premium od dawna i miałem dosyć długą przerwe w tf2, zmieniłem hasło do steama i nie mogę się wymieniać przedmiotami z tf2 tzn nie mogę wstawić je w oknie do wymiany a itemki np. z counter strike GO już tak.

Wiecie może w czym tkwi problem?

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Witam mam premium od dawna i miałem dosyć długą przerwe w tf2, zmieniłem hasło do steama i nie mogę się wymieniać przedmiotami z tf2 tzn nie mogę wstawić je w oknie do wymiany a itemki np. z counter strike GO już tak.

Wiecie może w czym tkwi problem?

Wszystkie? Może są untradable? 

Ew. chodzi tu o to hasło, w co wątpię.

Opublikowano

hhmmm a czasem od zmiany Steama Nie Trzeba było poczekać 15 dni ? to handlowania ?

Jakiej zmiany steam? Może handlować itemami z cs:go, lecz nie z tf2, a to co tutaj piszesz tyczy się steamguard. Musi być on przynajmniej włączony minimum 15 dni by można było dokonać wymiany.

@wlatca

Nie jest to od hasła, po jego zmianie wymiana się nie blokuje

@cheaters24

Sprawdź tak jak pisali przedmówcy czy itemy są niewymienialne oraz czy masz włączony steamguard.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

hhmmm a czasem od zmiany Steama Nie Trzeba było poczekać 15 dni ? to handlowania ?

Trzeba było poczekać 7 dni.

Ja tyle czekałem gdy Rosja mi prawie schakowała steam.

Opublikowano

Trzeba było poczekać 7 dni.

Ja tyle czekałem gdy Rosja mi prawie schakowała steam.

Czas zależy od kilku czynników.

Opublikowano

Na drugi dzień już się dało nie wchodziłem na mpc bo nie mogłem.SteamGuard mam włączony od początku założenia steam.

Dzięki za pomoc

/Close

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...