Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chiałbym powitać bardzo serdecznie w mojej ofercie.

Poszukuję pracy na stanowiskach : Community Managera, Game Mastera, Administratora Forum oraz Team Speak 3.

W każdej z tych funkcji jestem zaznajomiony i posiadam dość spore doświadczenie.

Prowadziłem wiele serwerów, współpracowałem z wieloma firmami jak i ruszałem z własnymi produkcjami w rynek  :)

Jestem osobą :

-rzetelną 

-pracowitą

-doświadczoną 

-zaradną

Jeżeli potrzebujesz mojej osoby w swojej załodze, Nie czekaj !

Napisz do mnie wiadomość !

Opublikowano

potrafisz może robić trilery / miał byś kogoś ? wiem że w ofercie nie ma ale tak pytam 

Wszystkiego można w życiu spróbować :)

Choć nigdy tym się nie zajmowałem :)

Znam cie wlasnie troche z historii Metina2. Ale nwm Jak sie sprawujesz na GM , Etc Neutral

Miło to słyszeć :) Stawiałem niejeden serwer i każdy kto grał na serwerach gdzie byłem w Administracji może mi zaufać i nigdy nie usłyszałem negatywnego komentarza mojej pracy tym bardziej, gdyż przy serwerach pomagam charytatywnie.

Opublikowano

Możesz napisać więcej informacje na swój temat, ile masz lat, jakieś zainteresowania?, od kiedy działasz w tym?, z kim współpracowałeś już? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...