Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Kredyty

orlen1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

mam pytanko . jak sie robi te darmowe credyty, jak jest na gamersfirst.com/warrock to sie logujesz i dajesz profile i earn g1 credits , i co dalej , jak to dziala mniej wiecej z tymi reklamami.???

oczekuje od was jakis stosowny poradnik krok po kroku ,, jak po kolei gdzie wejsc i co robic...

jak juz byl taki post o tych free g1 credits to podajcie link do tego tematu . potrzebuje kredyty np. chcialbym nabic 300 kredytow w 1h albo cos takiego ... moj kolo juz sobie nabija kredyty tylko nie chce mi powiedziec jak .;/ powiedzial ze chce sobie na tym zarobic.. ;// no tak juz jest, co zrobisz, ,,,,,,,,,,,

czekam na sensowne odpowiedzi moga byc linki z poradnikami , moga byc linki do tematow z takiego posta... bardzo bym byl wdzieczny jak by sie ktos odezwal i napisal albo wklejil jakis prosty poradnik ...

pozdro od orlenos96 ;D

War rock , Premium Silver 30 days . sniper 1.piesci.2.mp5k.3.psg.4.k400.6.adrenalina.

nick orlenos96 ratio 1,38 lv 26 0 g1 credits :/

Opublikowano

Właściwie jesli chodz o zarabianie g1 to wykonuje sie takie same czynnośći jak w przypadku playspan. Na forum jest tego dużo więc wystarczy tylko poszukać.Ja kiedys ni z tego ni z owego wypełniłem jedną lekrame i mi przyszło 100 punktów za 1 razem. i tak zacząłem sie w to bawic

Opublikowano

Witam .

mam pytanko . jak sie robi te darmowe credyty, jak jest na gamersfirst.com/warrock to sie logujesz i dajesz profile i earn g1 credits , i co dalej , jak to dziala mniej wiecej z tymi reklamami.???

oczekuje od was jakis stosowny poradnik krok po kroku ,, jak po kolei gdzie wejsc i co robic...

jak juz byl taki post o tych free g1 credits to podajcie link do tego tematu . potrzebuje kredyty np. chcialbym nabic 300 kredytow w 1h albo cos takiego ... moj kolo juz sobie nabija kredyty tylko nie chce mi powiedziec jak .;/ powiedzial ze chce sobie na tym zarobic.. ;// no tak juz test, co zrobisz, ,,,,,,,,,,,

czekam na sensowne odpowiedzi moga byc linki z poradnikami , moga byc linki do tematow z takiego posta... bardzo bym byl wdzieczny jak by sie ktos odezwal i napisal albo wklejil jakis prosty poradnik ...

pozdro od orlenos96 ;D

War rock , Premium Silver 30 days . sniper 1.piesci.2.mp5k.3.psg.4.k400.6.adrenalina.

nick orlenos96 ratio 1,38 lv 26 0 g1 credits :/

Robisz tak :

Ściągasz Hide me ip

Zmieniasz ip na Amerykańskie :D

Wchodzisz na stronke

Ściągasz gry - Instalujesz-Usuwasz :D

I tak ciągle

Za 1gre dostajesz 50G1 :D:D

Pomogłem Daj 5* albo przynajmniej podziękuj ;]

21191.jpg

18590.png

18572.png

4916.jpg

29715.png

a7145fe2a1d144bc99cc914126a3b885.0.gif

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mozesz troszke jasniej??? no i jak mowiliscie ze juz byly takie tematy ,nie? to podajcie mi linki do nich pliska

no ej i slyszalem ze za takie zmienianie ip i instalowanie i usuwanie jest ban . wiec prosilbym o cos legalnego i porstego.. cos takiego jak np wypelniac te reklamy?

Opublikowano

a ja wam powiem cos takiego :

21. Każdy temat związany z Kredytami/G1/Playspan w dziale War Rock ogólnym zostanie zamknięty w trybie natychmiastowym, a jego właściciel zostanie obdarowany ostrzeżeniem, gdyż każdy z nas (no może większość), chce aby na forum panował porządek.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...