Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na zarobek przed 60 lvl?

drazdzol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was prosić o podanie jakiegos sposobu zarabiania przed 60 lvlem. Obecnie mam 48 lvl i zarabiam głownie poprzez:

- wydobycie( jest to bardzo dobry sposob, aczkolwiek limit wydobycia mnie strasznie ogranicza)

-sprzedawanie itemow z instancji(praktycznie nie oplaca sie tego robic, itemy chodza od 100 -200 golda, a z wydobycia w jedna chwile ma sie kilka tysiecy)

- sprzedawanie kluczy z battlegrandow do skrzyn( jednakze teraz cena straaasznie spada i jeden chodz po 200 golda, a quest mozna robic 1 dziennie wiec rowniez sie to nie oplaca)

- Gra brokerska( profity sa bardzo male, albo trzeba czekac na nie dosyc dlugo)

A wiec glownym moim zarobkiem jest w tej chwili wydobycie, kupilem just sobie dzieki temu:

- mounta

- kostium oraz nakrycie glowy

Jednakze tak jak juz mowilem ogranicza mnie limit. Jest jakis inny sposob na zarabianie conajmniej 2k golda dziennie przed 60 lvlem? Bardzo proszę o rady.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam chciałbym was prosić o podanie jakiegos sposobu zarabiania przed 60 lvlem. Obecnie mam 48 lvl i zarabiam głownie poprzez:

- wydobycie( jest to bardzo dobry sposob, aczkolwiek limit wydobycia mnie strasznie ogranicza)

-sprzedawanie itemow z instancji(praktycznie nie oplaca sie tego robic, itemy chodza od 100 -200 golda, a z wydobycia w jedna chwile ma sie kilka tysiecy)

- sprzedawanie kluczy z battlegrandow do skrzyn( jednakze teraz cena straaasznie spada i jeden chodz po 200 golda, a quest mozna robic 1 dziennie wiec rowniez sie to nie oplaca)

- Gra brokerska( profity sa bardzo male, albo trzeba czekac na nie dosyc dlugo)

To ja może nie doradzę Ci zarobków przed 60, bo uważam, że to bez sensu ;)

Lepiej robić to dopiero po wbiciu 60, nafarmisz w tym samym czasie 50x więcej niż np. na tym wspomnianym przez Ciebie 48 ;)

A wiec glownym moim zarobkiem jest w tej chwili wydobycie, kupilem just sobie dzieki temu:

- mounta

- kostium oraz nakrycie glowy

Nie mów mi, że wydajesz gold'a na kostiumy, jak jeszcze nawet zalążka gear'u nie ogarnąłeś x_x

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...