Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeżeli będę hakował i nikt mnie nie przyłapie i nie wyślą na mnie tiketa itp to czy mogę dostać bana?

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście, że tak

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Topic :)

Jeżeli przekroczysz magiczną liczbę 100 000 exp'a nadzień to dostaniesz delevela bądź też bana z automata, G1 sradmini mają takiego bota postawionego ;)

Czas liczy się mniej więcej od 6 rano.. czyli od 6 rano do 6 rano następnego dnia może wbić tylko 100 000 expa.

Wiem że mówię tylko 100 000 expa.. dla niektórych jest to kosmos.. a dla niektórych umiejętnych tylko niecała godzinka gry :D

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Ja duzo siedzem na WR ale tyle expa nigdy nie wbilem w jeden dzien a caly dzien gralem do 5 w nocy :)

CZY CI POMOGLEM? JEZELI TAK DAJ - ZAJMIE CI TO TYLKO 2 SEK!

998f5776d24c4358a22abc0f794ca032.0.gif

tw0j2stary.gif

Opublikowano

hmm up ale to zalezy od tego czy masz wykupione te wszystkie exp dodatkowe

co z tego ze bedziesz siedzial caly dzien jak np za gre bedziesz dostawal po 100 expa(jak nie bedziesz mial nic wykupione)

a ja wykujie wszystko i bede dosytawac po 500-750 expa

roznica polega na tym

oczywiscie na skilu tez ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

hmm up ale to zalezy od tego czy masz wykupione te wszystkie exp dodatkowe

co z tego ze bedziesz siedzial caly dzien jak np za gre bedziesz dostawal po 100 expa(jak nie bedziesz mial nic wykupione)

a ja wykujie wszystko i bede dosytawac po 500-750 expa

roznica polega na tym

oczywiscie na skilu tez ;p

1xUP

oraz

2xUP

Te 100 000 exp'a da się wbić w 1 dzień.. i to bezproblemowo.. bez całego dnia rąbania ;)

Ale bez hack'a, full exp'ów z IT + Golda + m14-tek oraz flashy i odpowiednich umiejętności się nie obejdzie :)

Jakieś 2-3h i jest.. tylko trzeba wiedzieć jak :rolleyes: ( wiem, że wyżej napisałem o niecałej godzinie gry, ale to już nie działa <_< tak więc 2-3h )

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

zalezy tagrze bo jak ja wchodzie do gry to sprawdzam czy admin jest zawsze na user list wpisz admin i wyskoczy ci jak nie to nie ma go

nie raz wbijaja na roomy admini wczoraj gralem z jednym adminem pogadalem z nim se troche i lvl mi dal w góre tylko trza umiec gadac z nim a nie h...j ci w ..d..pe itp

nie siedzie na roomach takich gdzie jest ffp z opk bo admin zeruje lvle kumplowi zlewelowal ale sie wsciekł przez to

delete by mount

Opublikowano

1xUP

oraz

2xUP

Te 100 000 exp'a da się wbić w 1 dzień.. i to bezproblemowo.. bez całego dnia rąbania ;)

Ale bez hack'a, full exp'ów z IT + Golda + m14-tek oraz flashy i odpowiednich umiejętności się nie obejdzie :)

Jakieś 2-3h i jest.. tylko trzeba wiedzieć jak :rolleyes: ( wiem, że wyżej napisałem o niecałej godzinie gry, ale to już nie działa <_< tak więc 2-3h )

wiem wiem ze jest to mozliwe do wbicia :)

up dziwne ze ci tak admin na nic lvl podniosl cos nie chce mi sie w to wierzyc ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano