Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teorie spiskowe o WoT - Dyskusja

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, myślałem nad tematem do dyskusji, @Fireho podsunął pomysł o teoriach spiskowych. Każdy doświadczony gracz wie, że to są bujdy i bajki, ale może znajdzie się ktoś, kto opowie nam o "swoich przeżyciach".

@NiemaSkilla temat dla Ciebie, uruchom wyobraźnie ;)

Opublikowano

No to ja zacznę: Dla wielu ludzi (czyt. dzieci neo) ruskie som op i zabijajoł jednym szczałem!1  Ale dlaczego? Co się za tym kryje? Czyżby SerB współpracował ukrycie z Putinem, by uniemożliwić biednym dzieciaczkom zabawe w WoT-cie? Czy może jest to skryte szkolenie młodzieży, by wstąpiły do radzieckiej bojówki aby chronić matkę Rosję? Skutki tego spisku mogą być katastrofalne, od zamachu na życie Putina po nagły wzrost fapiących dzieci do klocków z majnkrafta i "pro gejmerów" którzy LoLtraktorem rozwalają E-666 i połowę mapy, chociaż NiemająSkilla.

Czy to spisek czy nie, sytuacja jest poważna. Ale czy to prawda? Kto wie...

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Oczywista oczywistość o "micie" MM który jest prawdą. Jeżeli masz zbyt dobry WR to wrzuca cie do słabych teamów i losuje śmiesznie niskie obrażenia, penetracje, pudła z 10m itp.

Ruskie som OP bo som OP. (a tak naprawde są normalne, a niektóre nawet słabsze od odpowiedników tierowych). Utrwaliło się to, bo jeden jedyny czołg w tym drzewku jest dla dużej ilości graczy za mocny (nie dla mnie, bo wiem jak walczyć przeciw niemu)

No i jeszcze sprawa silnika WoTa jakoby WG miało w dupie graczy. Spróbujcie wykupić licencje na dobry silnik będąc firmą mającą kilkunastu pracowników na krzyż. To, że korzystają z najlepszego dostępnego dla nich wtedy silnika to nic złego. Co innego, że go nie zmieniają.

Co jeszcze... Wprowadzanie wymyślonych czołgów. Po pierwsze to arcadówka, po drugie to ich gra. Nikt wam nie każe grać. Do tego nigdy nie mówili, że czołgi bedą zawsze i wszędzie historyczne i prawdziwe.

Opublikowano

No to ja zacznę: Dla wielu ludzi (czyt. dzieci neo) ruskie som op i zabijajoł jednym szczałem!1  Ale dlaczego? Co się za tym kryje? Czyżby SerB współpracował ukrycie z Putinem, by uniemożliwić biednym dzieciaczkom zabawe w WoT-cie? Czy może jest to skryte szkolenie młodzieży, by wstąpiły do radzieckiej bojówki aby chronić matkę Rosję? Skutki tego spisku mogą być katastrofalne, od zamachu na życie Putina po nagły wzrost fapiących dzieci do klocków z majnkrafta i "pro gejmerów" którzy LoLtraktorem rozwalają E-666 i połowę mapy, chociaż NiemająSkilla.

Czy to spisek czy nie, sytuacja jest poważna. Ale czy to prawda? Kto wie...

Ruskie nie są op. Są dobre. IS-7 - T110E5 jest porównywalny/lepszy. IS-4 - dobrze zbalansowany czołg, do op mu daleko. Medy - Podobne do chinoli/japońca. TD/Arta - Z każdej nacji są dobre, mają swoje zalety i wady.

Opublikowano

MM jedyna rzecz, gdzie twórcy gry mówią, że nie ustawili np. abyś dostał 10 razy z rzędu w dupe, że to przypadek, a tak na serio jest kontrolowana przez tych kurdupli z Białorusi jak im się podoba, dziś masz przegrać to przegrasz nie ważne co będziesz robił, aż sam ze złości odgryziesz kabel od zasilacza.

Opublikowano

@NiemaSkilla temat dla Ciebie, uruchom wyobraźnie ;)

Nie wiem czy mam to uznać za obrazę :D

MM jedyna rzecz, gdzie twórcy gry mówią, że nie ustawili np. abyś dostał 10 razy z rzędu w dupe, że to przypadek, a tak na serio jest kontrolowana przez tych kurdupli z Białorusi jak im się podoba, dziś masz przegrać to przegrasz nie ważne co będziesz robił, aż sam ze złości odgryziesz kabel od zasilacza.

No właśnie. Przegrasz 10 razy wygrasz 1. Logika WarGaming by jak najwięcej zarobić kasy na dzieciach które przegrywają i kupują sobie Premium TAnki 8 tieru gdzie normalnie nie doszły do 2 tieru .

To jest takie trochę wkurwiające bo masz w Team 6 takich żółtków i polecą Ci IS-6 by ich spoter w własnej drużynie nie wyprzedził bo przegrają życie a później dziwić się że jest 15 do jaja.

Moja sytułacja : Ruinberg... Jadę na środek za innymi HT is-3 a 4 arty jak gdyby nigdy nic jadą sę capować bazę wroga gdzie przytym obrywają od nich tęgie baty. $4 HT wyjadą by wyspotować i już się nie wrócą bo staną na goskach.Zostaną HT i MT które są niszczone przez arty a team zamiast się cofać to na chama pcha się na 10 HT

Opublikowano

Typowe teorie...

MM to system losujący graczy, a nie ważna część bitwy decydująca czy ktoś wygra czy przegra. MM losuję Ci graczy i możliwe tych słabszych co nie ogarniają i przez to przegrywasz. :)

Ruskie nie są op. Są dobre. IS-7 - T110E5 jest porównywalny/lepszy. IS-4 - dobrze zbalansowany czołg, do op mu daleko. Medy - Podobne do chinoli/japońca. TD/Arta - Z każdej nacji są dobre, mają swoje zalety i wady.

IS-7 ma o pe pancerz i o ope wieżę.

Opublikowano

Typowe teorie...

MM to system losujący graczy, a nie ważna część bitwy decydująca czy ktoś wygra czy przegra. MM losuję Ci graczy i możliwe tych słabszych co nie ogarniają i przez to przegrywasz. :)

IS-7 ma o pe pancerz i o ope wieżę.

MM losuje specjalnie, masz przegrać to przegrasz nawet jakbym miał  w c**j staty i skill to RNG wylosuje mi 5 dingow na batmobilu strzelając z działa waffenope100, a graczy losuje takich, że polowa z nich to boty/afk inni graja bez monitora. Sam miałem sytuacje, że wchodzę do bitwy patrze na xvm  i widzę samych czerwonych nikogo innego same pomidory, prócz mnie to było wiadome, że przegram lub też drużyny losuje takie samo bądź mi lepsza i przegram bo dinge od leoparda 1 ze 4 razy ktoś z mojego teamu padnie na hita, a ich pancerze są zrobione w tamtym momencie z żelbetu/stali/ i wzmocnione uranem i wszystkiego razem złączonego.

Opublikowano

Czytam to i sie zastanawiam dlaczego dopisales "oprocz mnie" przy zdaniu ze w teamie sa same pomidorki.

Jak grasz na 1 tierach to chyba logiczne ze wiekszosc bedzie miala czerwone staty, bo zaczynaja gre. Wszystkie dingi i strzaly za 0 wynikaja z nieznajomosci mechaniki gry. Nie ma czegos takiego jak ustawianie meczow. Nigdy nie mialem ponizej 40 proc. wygranych. Szczescie? Spisek? Nie! To sa umiejetnosci. Jak trafia sie gorszy team to okazja do zrobienia lepszego wyniku. Oni gorzej zagraja, zostawia wiecej dmg i fragow i mozna robic medale typu specjalista czy kolobanov. Nie potrafisz grac, podobnie jak autorzy innych teorii spiskowych i tak sobie tlumaczycie swoj brak umiejetnosci. Wina WG, szczescie przeciwnikow, RNG, MM, macie gorszy dzien. Wszystkiego wina tylko nie wasza.

Opublikowano

MM losuje specjalnie, masz przegrać to przegrasz nawet jakbym miał  w c**j staty i skill to RNG wylosuje mi 5 dingow na batmobilu strzelając z działa waffenope100, a graczy losuje takich, że polowa z nich to boty/afk inni graja bez monitora. Sam miałem sytuacje, że wchodzę do bitwy patrze na xvm  i widzę samych czerwonych nikogo innego same pomidory, prócz mnie to było wiadome, że przegram lub też drużyny losuje takie samo bądź mi lepsza i przegram bo dinge od leoparda 1 ze 4 razy ktoś z mojego teamu padnie na hita, a ich pancerze są zrobione w tamtym momencie z żelbetu/stali/ i wzmocnione uranem i wszystkiego razem złączonego.

To nie strzelaj wieże gdy jest pod kątem to samo się tyczy strzelania w czołg gdy jest skątowany. Jak ma problem z tym to zainstaluj sobie skórki zwane Hitzones i tego problemu unikniesz. ;)

I zrozum w końcu, że MM służy do losowania przeciwników, a nie do ustawienia bitwy...

Opublikowano

Czytam to i sie zastanawiam dlaczego dopisales "oprocz mnie" przy zdaniu ze w teamie sa same pomidorki.

Jak grasz na 1 tierach to chyba logiczne ze wiekszosc bedzie miala czerwone staty, bo zaczynaja gre. Wszystkie dingi i strzaly za 0 wynikaja z nieznajomosci mechaniki gry. Nie ma czegos takiego jak ustawianie meczow. Nigdy nie mialem ponizej 40 proc. wygranych. Szczescie? Spisek? Nie! To sa umiejetnosci. Jak trafia sie gorszy team to okazja do zrobienia lepszego wyniku. Oni gorzej zagraja, zostawia wiecej dmg i fragow i mozna robic medale typu specjalista czy kolobanov. Nie potrafisz grac, podobnie jak autorzy innych teorii spiskowych i tak sobie tlumaczycie swoj brak umiejetnosci. Wina WG, szczescie przeciwnikow, RNG, MM, macie gorszy dzien. Wszystkiego wina tylko nie wasza.

Wpisz sobie nick "oliwertoja" to się dowiesz dlaczego. Hahahha dobry joke to co napisałes potem 1 tiery hahaha na 8 mnie tak rzuca, nieznajomość mechaniki dobre sobie, czy strzelanie w batmobila i dinganie z działa z pena 258 to niby co jest?!! Grać to Ty nie potrafisz, pochwal się kontem skillzordzie.

To nie strzelaj wieże gdy jest pod kątem to samo się tyczy strzelania w czołg gdy jest skątowany. Jak ma problem z tym to zainstaluj sobie skórki zwane Hitzones i tego problemu unikniesz. ;)

I zrozum w końcu, że MM służy do losowania przeciwników, a nie do ustawienia bitwy...

Buahhaha dobre Juri i Kyra dwa skillzordy, skórki to sobie Ty zainstaluj. Szkoda na was obu czasu pierdolicie jakieś dyrdymały, że się słuchać nie chce. Śmiać mi się chce jak czytam te wasze cęte riposty i ta znajomość wot'a, oh ah.

Opublikowano

Nie zanizaj poziomu tej dyskusji, bo to co soba reprezentujesz to kpina. Gdybys znal sie na mechanice gry to bys wiedzial dlaczego dingßz sie od BC.

Slyszales moze o takim czyms jak autorykoszet? Nie? I ty smiesz podwazac nasz wiedze na temat gry i jej mechaniki. Jedziesz na srodek ruinbergu HT,kiem i dziwisz sie ze od arty zbierasz? Jestes NoSkillem, nie masz pojecia o grze. Moze jeszcze ochrona pomidorkow istnieje? Gdyby takie cos bylo mialbys caly czas op teamy ;)

Nawet na 10 sa pomidory, bo predzej czy pozniej ten tier zdobeda, ale na 8 tierach pomidorkow jest z 30-40 proc. Dziwne ze all magicznie trafiaja do twojego teamu.

Skoncz sie osmieszac.

Opublikowano

Nie zanizaj poziomu tej dyskusji, bo to co soba reprezentujesz to kpina. Gdybys znal sie na mechanice gry to bys wiedzial dlaczego dingßz sie od BC.

Slyszales moze o takim czyms jak autorykoszet? Nie? I ty smiesz podwazac nasz wiedze na temat gry i jej mechaniki. Jedziesz na srodek ruinbergu HT,kiem i dziwisz sie ze od arty zbierasz? Jestes NoSkillem, nie masz pojecia o grze. Moze jeszcze ochrona pomidorkow istnieje? Gdyby takie cos bylo mialbys caly czas op teamy ;)

Nawet na 10 sa pomidory, bo predzej czy pozniej ten tier zdobeda, ale na 8 tierach pomidorkow jest z 30-40 proc. Dziwne ze all magicznie trafiaja do twojego teamu.

Skoncz sie osmieszac.

Buahha sam się skończ ośmieszać 4 razy z rzędu trafiać i dingach w jeden ten sam czołg haha w du*ie mam ich autorykoszet, miałeś pochwalić się kontem w wota?!

Opublikowano

Skonczysz juz? Odinstaluj gre, skoro doszedles do X tieru, a nie rozumiesz dlaczego dingasz sie od bc. Moglbys miec i 999 peny, ale w wocie istnieje cos takiego jak autorykoszet, wtedy gdy kat przekracza 70 stopni. Idz grac w jakies barbie, albo bolka i lolka, wyjdzie ci to na lepsze.

Opublikowano

Skonczysz juz? Odinstaluj gre, skoro doszedles do X tieru, a nie rozumiesz dlaczego dingasz sie od bc. Moglbys miec i 999 peny, ale w wocie istnieje cos takiego jak autorykoszet, wtedy gdy kat przekracza 70 stopni. Idz grac w jakies barbie, albo bolka i lolka, wyjdzie ci to na lepsze.

Hahaha śmieszny jesteś nie chcesz pokazać twoich różowych statystyk czy jak? przecież jesteś tak obeznany w wot, że na pewno masz 3k wn8. W barbie to ty do dziś się bawisz. Gówno wiesz ochrona pomidora nie istniej dobre sobie, to każdy gracz co ma czerwone staty już dawno by przestał grać jakby dostawał cały czas od tych lepszych graczy(zółci,zieloni itd) prócz Ciebie bo to na Tobie ciąży ta ochrona. Zapomniałem dodać, że wiele razy strzelałem do kogoś jak ten jechał na mnie w linii prostej to gdzie Ty masz tu kur** kąt 70 stopni???

Opublikowano

Hahaha śmieszny jesteś nie chcesz pokazać twoich różowych statystyk czy jak? przecież jesteś tak obeznany w wot, że na pewno masz 3k wn8. W barbie to ty do dziś się bawisz. Gówno wiesz ochrona pomidora nie istniej dobre sobie, to każdy gracz co ma czerwone staty już dawno by przestał grać jakby dostawał cały czas od tych lepszych graczy(zółci,zieloni itd) prócz Ciebie bo to na Tobie ciąży ta ochrona. Zapomniałem dodać, że wiele razy strzelałem do kogoś jak ten jechał na mnie w linii prostej to gdzie Ty masz tu kur** kąt 70 stopni???

Ja osobiście jaki i @Juri. kończymy dyskusję z Tobą, ponieważ to nie przynosi żadnych rezultatów. Jeżeli masz do mnie problem czy do Juriego pisz w grze - kYRA2k. 

Proponowałbym Ci czytania ze zrozumieniem z ochroną dla pomidorów. :)

Opublikowano

Ja osobiście jaki i @Juri. kończymy dyskusję z Tobą, ponieważ to nie przynosi żadnych rezultatów. Jeżeli masz do mnie problem czy do Juriego pisz w grze - kYRA2k. 

Proponowałbym Ci czytania ze zrozumieniem z ochroną dla pomidorów. :)

Mhm ta jasne, wy wielce skillzordy nie macie ze mną o czym gadać no fakt bo gadacie pierdoły. Podaj nick w wot juriego.

Opublikowano

Dobra, poziom tej dyskusji, przez up spadl do zera. Jak bede na kompie postaram sie aby wiecej jego postow tutaj sie nie pojawilo, a teraz ten temat zamykam.

PS rzadko kiedy mam most recent mniejszy niz 2k, a zazwyczaj jest w okolicach 3k ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...