Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee sin insec ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie rozumiem jak działa combo insec u lee :/ Mam wardy kupione i wgl ale jak przetrzymuje przycisk na insec to on wykonuje normalne combo bez wardów ..

Opublikowano

Wczoraj był rework ..

Myślałem, że masz ten stary skoro ci insec nie działa.

Do rzeczy.

Musisz mieć Warda -> W -> Ulti.

Następnie musisz kliknąć na gościa którego chcesz insecować i swojego miniona/champa/turreta.

Ja tak robie i działa perfect.

Opublikowano

Myślałem, że masz ten stary skoro ci insec nie działa.

Do rzeczy.

Musisz mieć Warda -> W -> Ulti.

Następnie musisz kliknąć na gościa którego chcesz insecować i swojego miniona/champa/turreta.

Ja tak robie i działa perfect.

Kliknąć tzn. ?

Opublikowano

Kliknąć tzn. ?

No comment.

Musisz mieć 6 lvl. Kiedy masz 6 lvl musisz mieć ulta gotowego i warda w ekwipunku (może być trinket).

Następnie, klikasz (TAK KLIKASZ) na gościa którego chcesz insecowac. Potem klikasz na miniona za nim/gościa z teamu/może być tez turret (chodzi tu o to gdzie chcesz go insecowac)

Następnie trzymasz klawisz odpowiadający za insec.

Opublikowano

No comment.

Musisz mieć 6 lvl. Kiedy masz 6 lvl musisz mieć ulta gotowego i warda w ekwipunku (może być trinket).

Następnie, klikasz (TAK KLIKASZ) na gościa którego chcesz insecowac. Potem klikasz na miniona za nim/gościa z teamu/może być tez turret (chodzi tu o to gdzie chcesz go insecowac)

Następnie trzymasz klawisz odpowiadający za insec.

Wiem co to znaczy klikać .. Ale nie wiedziałem czy trzeba jakoś kliknąć odpowiednim klawiszem czy jak . ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...