Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dawno temu (jakieś 2lata temu) grałem na Xenoxsie nad którym spędziłem bardzo długi okres czasu na zarobek/eq itp. Dużo zarwanych nocek i nieprzespanych dni a to tylko po to aby osiągnąć coś na tym serwerze. Po jakimś czasie gdy lv niewielkim krokiem osiągał 130 przestałem grać i po prostu wyrzuciłem eq. Później grałem na jakiś serwerach typu Pandora, Dragon i te podobne. Później jakiś czas przerwa z tym wszystkim. Następny serwer na którym grałem był Ethana.eu i naprawdę jak dla mnie Xenox i Ethana były to najlepsze serwery na których spędziłem długi czas. I teraz się nasuwa pytanie jaki serwer Easy/Medium byście polecili na którym można zarobić, pobawić się w pvp jak i poexpić ?

Opublikowano

a ja polecam Pangeayt2.pl
serwer easy, ale nie nudzi się tak szybko i jest co robić, przyjemny exp, dużo graczy, wojny gildii, pvp. ogólnie serwer dobrze przemyślany i przyjemnie się gra. (moja opinia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...