Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mainowac orianne?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie. W bronze i silverze jej pick rate wynosi ok.8%, a w goldzie 12%, w platynie 18%. Takze pytam czy warto mainwac, bo w takim goldzie chxialbym nia zagrac te 7 na 10 moich gier na midzie. Jestem b3.

Opublikowano

szczerze mowiac orianna carrniesz ale dopiero od golda gdzie ludzie jacy slabi by nie byli to raczej wiedzą jak nią współgrać, w brązie raczej pickuj assassynów którzy szybko wyeliminują enemy carrych np. Talon. czyli krótko mówiąc, lepiej narazie pomainuj takiego talona, a oriannę zacznij jak wbijesz goldzik czy coś

Opublikowano

Up ma rację, do Orianny potrzebny jest hard engage który pozwoli wyultować w 3-4 np Xin czy Malphite a na takim elo ludzie o tym nie wiedzą. 

Pomainuj sobie jakiegoś talona, pantheona czy xina który sam się wbije i pozabija bo "logicznie" ludzie myślą TEORETYCZNIE w goldzie dopiero

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca. Ma świetny poke, dobre CC, shielda, łatwo się farmi, a w teamfight'ach po prostu dominuje. Polecam;)

Opublikowano

Jakby nie patrząc na twoją dywizję to tak. Jak mażysz o byciu na LCSach to tez xD Tam ją każdy chyba pickuje.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Swietna postac ma olbrzymi zasieg chociaz moooim zdaniem jej kula przemieszcza sie za wolno w porownaniu do skilli innych silniejszych championow orianna wydaje mi sie ze przy zbuffowaniu innych postaci i dodania nowych zostala z tylu..zwyczajnie jest za slaba w porownaniu do innych

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...