Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyBlock - Mody

TechPack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzi Ci się?

Za oknem upał, siedzisz w domu, koło biurka stoi włączony wiatrak a Ty się nudzisz?

Wejdź na nasz serwer i powiedz nudzie głośne do widzenia!

Zapraszamy na serwer SkyBlock na Modach!

pre_1406475313__spawnik.jpg

Adres IP dragoncraft.pl:30000

Wersja 1.7.10
 Potwory Tak

Mody Tak 
 PvP Nie
 Sloty 60
 Drop z kamienia Tak
 WhiteList Nie
 Premium Nie

Możliwość zmiany skina dla No Premium Tak  Serwery offline nie wyswietlaja skina graczy od wersji 1.7.9

pre_1406476275__waznestrony.png

Adres Strony Głównej

http://www.dragoncraft.pl/

Adres Forum

http://www.dragoncraft.pl/forum

Launcher

dragoncraft.pl/launcher/launcher.jar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/a9948cbcd9ce954ddec491b197a1d7c404f2ef058ee736f3dad840a47f67f20d/analysis/

• Pobieramy Launcher
  • Robimy katalog na pulpicie
  • Wkładamy nasz launcher do zrobionego katalogu
  • Włączamy i Cieszymy się minecraftem
  • Launcher sam pobiera aktualizacje naszych paczek

pre_1406476422__areny.jpg

Prowadzimy serwery minecrafta od 2011 roku. Mamy rozbudowaną stronę www oraz forum. Tworzymy serwery z pasji. Znudził nam się zwykły minecraft stąd od ponad roku czasu naszą domeną są serwery na modach. Jesteśmy osobami dorosłymi 18+ zawsze otwartymi, można z nami swobodnie pogadać na ts3. Nie jesteśmy zamkniętą administracja która potrafi straszyć tylko banem :)

Jeśli chcesz pokonać nudę pobawić się modami, zmierzyć się z innymi w szalonym wyścigu na najlepszą wyspę to bez zastanawiania ściągnij launcher i wbij na nasz serwer.

Oprócz masy modów dochodzą jeszcze pluginy które urozmaicą grę.

Pewnie zastanawiacie się nad tym jakie są mody na serwerze?

Zapraszam do ściągnięcia paczki SkyBlock Mody 1.7.10 i przekonania się na własnej skórze :P

pre_1406476958__graczespawn.jpg

Dodaje link do statusu gdyż forum MPC nie pozwala go dodać :O

http://dragoncraft.pl/sta/index.php?server=SkyBlock.jpg

PS. tego proponowanego nie da się używać totalny  s**t ;)
image.png

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Prosze o spisz pluginow w paczce

Czy mozna grac na serwerze bez pobrania paczki?

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Serwer warty zagrania! Epickie mody, które zapewnią rozrywkę na wiele dni ;]

Polecam !

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Prosze o spisz pluginow w paczce

Czy mozna grac na serwerze bez pobrania paczki?

Jeśli skompletujesz sobie sam mody to tak, jednak nasz launcher sam sprawdza aktualizacje i podmienia pliki na brakujące lub te które się zmieniły. Paczka jest czasem zmieniana co 24h bo dbamy o to by eliminować błędy i dodawać poprawki. Nie widzę tego byś sam robił paczkę co 24h.

Listę modów i pluginów podam jutro.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Jeśli skompletujesz sobie sam mody to tak, jednak nasz launcher sam sprawdza aktualizacje i podmienia pliki na brakujące lub te które się zmieniły. Paczka jest czasem zmieniana co 24h bo dbamy o to by eliminować błędy i dodawać poprawki. Nie widzę tego byś sam robił paczkę co 24h.

Nie chodzi mi o wlasna paczke ... Chodzi mi raczej o to zebym mogl grac na wlasnym launcherze np by zyczu 

Opublikowano

Nie chodzi mi o wlasna paczke ... Chodzi mi raczej o to zebym mogl grac na wlasnym launcherze np by zyczu 

Ściągnij od nas paczkę i przełóż do innego launchera jednak w korzystając z naszego launchera będziesz miał możliwość zmiany skina  na serwerze.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Nudzi Ci się?

Za oknem upał, siedzisz w domu, koło biurka stoi włączony wiatrak a Ty się nudzisz?

Wejdź na nasz serwer już jutro 28 lipca o godzinie 18:00 i powiedz nudzie głośne do widzenia!

Zapraszamy na serwer SkyBlock na Modach!

pre_1406475313__spawnik.jpg

Adres IP dragoncraft.pl:30000

Wersja 1.7.10

Potwory Tak

Mody Tak 

PvP Nie

Sloty 60

Drop z kamienia Tak

WhiteList Nie

Premium Nie

Możliwość zmiany skina dla No Premium Tak

pre_1406476275__waznestrony.png

Adres Strony Głównej

http://www.dragoncraft.pl/

Adres Forum

http://www.dragoncraft.pl/forum

Launcher

dragoncraft.pl/launcher/launcher.jar

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/a9948cbcd9ce954ddec491b197a1d7c404f2ef058ee736f3dad840a47f67f20d/analysis/

pre_1406476422__areny.jpg

Prowadzimy serwery minecrafta od 2011 roku. Mamy rozbudowaną stronę www oraz forum. Tworzymy serwery z pasji. Znudził nam się zwykły minecraft stąd od ponad roku czasu naszą domeną są serwery na modach. Jesteśmy osobami dorosłymi 18+ zawsze otwartymi, można z nami swobodnie pogadać na ts3. Nie jesteśmy zamkniętą administracja która potrafi straszyć tylko banem :)

Jeśli chcesz pokonać nudę pobawić się modami, zmierzyć się z innymi w szalonym wyścigu na najlepszą wyspę to bez zastanawiania ściągnij launcher i wbij na nasz serwer.

Oprócz masy modów dochodzą jeszcze pluginy które urozmaicą grę.

Pewnie zastanawiacie się nad tym jakie są mody na serwerze?

Zapraszam do ściągnięcia paczki SkyBlock Mody 1.7.10 i przekonania się na własnej skórze :P

pre_1406476958__graczespawn.jpg

START SERWERA 28.07.2014 18:00

Niestety mpcforum nie wyświetla mojego banera poprawnie a korzystanie z banera craftbanner mi się nie uśmiecha stąd Link do naszego banera 

http://dragoncraft.pl/sta/index.php?server=SkyBlock

image.png

Serwer niedawno startował z nowa edycja która trwała z 1-2 miesiące a tu już zmiana i co z tymi vipami co zostały pokupowane i się nie skończyły jeszcze? Co teraz znowu wystartujecie i zmienicie edycje jak vipy kupią?

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Serwer niedawno startował z nowa edycja która trwała z 1-2 miesiące a tu już zmiana i co z tymi vipami co zostały pokupowane i się nie skończyły jeszcze? Co teraz znowu wystartujecie i zmienicie edycje jak vipy kupią?

Rangi nadal trwają i są przedłużone o czas trwania przerwy, to samo tyczy się zakupów w postaci itemów nie starszych niż 14dni przed wyłączeniem serwera.Od zawsze mieliśmy taką zasadę, zawsze też informujemy graczy o tym na forum w odpowiednim temacie. Jeszcze jakieś sapanie w kierunku serwera i moim ?

Co do trwania edycji, nie chcemy by była wieczna więc trwa ona nie krócej niż 60 dni i nie dłużej niż 90 dni.

Ciebie Zaduszny proszę o nie prowokowanie awantur i nie pisanie bredni z powodu własnych niepowodzeń.

Znowu te same mody co wcześniej.

Pewnie znowu będą gracze zabijali innych na spawnie jak to było w tamtej edycji.

Nie wiem jaką masz paczkę ale nie ma tych samych modów.

​Co do zabijania na spawnie, zdarza nam się coś przeoczyć ale zgłoszone błędy w miarę możliwości staramy się naprawiać.Niestety itemy z modów maja możliwość obchodzenia flag na serwerze i z racji na to czas reakcji na dane zdarzenie może się wydłużyć.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Czy Ty sobie wyobrażasz, że jakiś lamerski launcher by zyczu jest w stanie pobrać mody z dowolnego serwera i go odpalić? A może chciałbyś grać na modowanym serwerze bez posiadania tych modów?

Jest własny launcher serwera, jest zajeb***y, a Ty wyskakujesz do ludzi z jakąś padliną.

.

Opublikowano

Czy Ty sobie wyobrażasz, że jakiś lamerski launcher by zyczu jest w stanie pobrać mody z dowolnego serwera i go odpalić? A może chciałbyś grać na modowanym serwerze bez posiadania tych modów?

Jest własny launcher serwera, jest zajeb***y, a Ty wyskakujesz do ludzi z jakąś padliną.

Ty już tak Mioduś nie słodz :P

Przypominam przy okazji, ze za 3h start serwera na który zimno zapraszam, z racji na panującą pogodę na serwerze każdy dostanie napoje chłodzące za darmo! Dodatkowo trzy rodzaje lodów wręczane niestety losowo :D

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Chcielibyśmy aby wszystkie osoby traktowały serwer jako wersje testową do końca dnia jutrzejszego, oczywiście możecie normalnie grać, zdobywać itemy i się rozbudowywać. Wątpimy by mogło wydarzyć się coś co sprawi, że mapa z wyspami nagle zniknie ;) Jednakże wprowadzamy pluginy i niestety z racji na silnik zdarza się, że po jakimś czasie wychodzę błędy stąd też prośba o traktowanie do dnia jutrzejszego serwera jako testowy.

Na chwilę obecną lista modów wygląda następująco:

pre_1406561215__modysky.jpg

W dniu jutrzejszym będzie update paczki dojdą kolejne mody lecz nie napisze jakie bo muszę to na razie przetestować.

Nie podaje też listy pluginów bo są w fazie testowej i gdy będziemy mieli pewność, że wszystko jest ok będzie info na serwerze, że dany plugin działa i można swobodnie korzystać.

Liczymy na pomoc z Waszej strony. Jeśli ktoś ma jakiś problem może wejść na nasz ts3 46.238.233.140.

Wraz z wychodzeniem modów pod 1.7.10 będziemy starać się dodawać mody ( nie techniczne) by urozmaicać grę. Czekamy też na Wasze sugestie.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

@TechPack 

Czy moge prosic o wstawienie pliku .minecraft

Poniewaz uzytkownicy posiadajacy nonpremium moga miec problem z zagraniem na takim serwerze uzywajac zyczu lub innego rodzaju launcherow :)

Opublikowano

@TechPack 

Czy moge prosic o wstawienie pliku .minecraft

Poniewaz uzytkownicy posiadajacy nonpremium moga miec problem z zagraniem na takim serwerze uzywajac zyczu lub innego rodzaju launcherow :)

Sprawdziłem.Niestety nie dam Ci pliku .minecraft ponieważ musiałbym robić specjalnie dla Ciebie drugi rodzaj paczki i uploadować za każdym razem dodatkowe 300 mb.

Czasami robię update paczki nawet 5 razy dziennie, osoby z mojego launchera maja pliki podmienione w 3 sekundy więc odpada bym uploadował dodatkowo dziennie 2GB posiadając mobilny internet i transfer na 30 dni w wielkości 50GB, no chyba,  że dokupisz mi 60GB neta w T-mobile. Druga sprawa, niektóre mody wymagają odpowiedniej wersji forge i w launcherze zyczy tego nie zrobisz bo ma on modyfikowany plik .minecrafta bo chciał zrobić pelerynki i coś mu nie wyszło :P

Od siebie dodam, że nie rozumiem uparcia w chęci używania tylko  launchera zyczu. Dla mnie to syf. 

Niestety lub stety, grasz na moim serwerze, korzystasz z mojego launchera. Inaczej się nie da.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Gdy włączam launcher i zamierzam pobrać paczkę,pojawia mi się to:

java.io.FileNotFoundException: .\instances\Skyblock z modami 1.7.10\manifest.json (System nie może odnaleźć określonej ścieżki)
    at java.io.FileOutputStream.open(Native Method)
    at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
    at java.io.FileOutputStream.<init>(Unknown Source)
    at com.skcraft.launcher.util.HttpRequest$BufferedResponse.saveContent(HttpRequest.java:495)
    at com.skcraft.launcher.update.BaseUpdater.installPackage(BaseUpdater.java:89)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.update(Updater.java:138)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.call(Updater.java:92)
    at com.skcraft.launcher.update.Updater.call(Updater.java:38)
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Opublikowano

Gdy włączam launcher i zamierzam pobrać paczkę,pojawia mi się to:

Problem próbuje rozwiązać poprzez rozmowę na pm. Jeśli ktoś będzie mieć problem z launcherem może wejść na nasz ts3.dragoncraft.pl

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Sciagne,Wejde na serwer , i zobacze co sie zmienilo od poprzedniej edycji :) .

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Zapraszam na serwer ;]

Ciekawe mody, fajni gracze i pomocna administracja!

Warto !!

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...