Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMORPG

MistarOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam jakiejś gry w stylu WoW, niestety ową gre znam na pamięć osiągnąłem wszystko co było do zdobycia (na moje możliwości) i szukam czegoś podobnego czyli exp, podział na heal tank dps, dungeony raidy itp (nie tylko na end game), gra musi mieć normalną grafę nie jakieś bajkowe (wiecie o co chodzi) i najważniejsze żeby nie była płatna (brak kasy)

Do tej pory sprawdziłem:

AION: platna nie było klas wszystkich bo niby są za premium czyli odpada

Neverwinter: nie dla mnie takie zabawy dziwne ze skilami jakoś mnie nie wciągneła

Rift mi się spodobał ale z tego co widzę także jakieś klasy premium także pewnie też odpadnie

Co polecicie w co można pograć ?

Opublikowano

Wszyscy polecają Neverwintera, mógłbyś zerknąć, grałem jakiś czas i feeling z gry jest kozak w szczególności podczas atakowania, polecam sprawdzić ale pewnie widziałeś :D

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Grafika i ogólnie przyjemność z grania nawet nawet ale system walki nie za bardzo mi odpowiada ale zobacze zaraz pobiore może się wkręce.

Opublikowano

Jakie platne klasy w aion ? Jake klasy premium? O czym ty wogóle pieprzysz albo powiedz mi kto ci to napisal to przyjade i mu internet podepne. Aion jest w pełni f2p i jest drugą najbardziej rozbudowana gra po wowie. Tylko od 50 lvla potrzebujesz premium ktore i tak kupisz w grze bez problemu. Popecam w pelni aiona sa healerzy tanki dpsy wszystko jest i wszystko z is mozesz zdobyc w gre. Tak sama sa instancje czyli dungeony raidy sa inatancje ktore sie robi samemu ale sa tez nawet 24 osobowe wiec aion spelnia twoje wymagania. I ci go polecam

Opublikowano

Patrzałem na item shop są jakieś premium i inne gówna taka gra nie dla mnie, nawet jak można by to kupić za gold w grze a nie za realną kasę (chociaż też można) to odpada bo zawsze znajdzie się ktoś kto wyda więcej...

Opublikowano

Jezu wyda wiecej ale[/img] nic mu to nie da.,, tylko kostiumy i zwierzaczki

A premium do 50 lvla nie jest ci potrzebne i nic mu nie daje to premium ns lvlach 1-50

Opublikowano

a o co chodzi z tymi klasami (może albo na 100% mój błąd) bo do wybrania mało a inni maja jakiś paladynów itp. czyli one są w późniejszym etapie gry czy do kupienia ? (nie wiem to pytam :D)

Opublikowano

Gdzies ty palladyna widzial ? Xdxx you made my day. Klas jest 11.

Ogolnie klas jest 6 ale 5 z nich ma podklase ktora wybierasz na 10 lvlu. To jest :

Wojownik

a. Gladiator (włócznia)(dps,aoe)

b.Templariusz ( miecz i tarcza) (tank)

Zwiadowca.

a.Assasin czyli sztylety i dps

b.Łowca- łuk i dps.

Mag.

a.Czarodziej czyli speellbook i dps

b.Zaklinacz czary i ma takie potworki ktore mu pomagaja,tankuja itp

Kapłan

a.Cleric- typowy healer. Lecz mozna go budowac pod dps.

b.Kantor taki bardziej buffer i walczy kosturem.

Inżynier

a.Strzelec walczy pistoletami i jest dpsem.

b.Etertech to jest taki mech. Dps.

I ostatni bard czyli muzyk nie dzieli sie na nic (jak narazie) i kazda ta klasa jest darmowa czylo na przykład:

Wybierasz zwiadowce i koles na 10 lvlu pyta sie co wybierasz assasyna czy łowce. I to jest twoja prawidlowa klasa. Jak cos jeszcze to pytaj.

Opublikowano

Witam,

szukam jakiejś gry w stylu WoW, niestety ową gre znam na pamięć osiągnąłem wszystko co było do zdobycia (na moje możliwości) i szukam czegoś podobnego czyli exp, podział na heal tank dps, dungeony raidy itp (nie tylko na end game), gra musi mieć normalną grafę nie jakieś bajkowe (wiecie o co chodzi) i najważniejsze żeby nie była płatna (brak kasy)

Do tej pory sprawdziłem:

AION: platna nie było klas wszystkich bo niby są za premium czyli odpada

Neverwinter: nie dla mnie takie zabawy dziwne ze skilami jakoś mnie nie wciągneła

Rift mi się spodobał ale z tego co widzę także jakieś klasy premium także pewnie też odpadnie

Co polecicie w co można pograć ?

A ja Ci polecę Allods Online, ma normalną grafę, nie jest płatna, exp na questach, jest podział na dps/heal/tank/a nawet support, masa dungeonów i rajdów oraz battlegroundy.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Gra jeszcze sporo osób, polecam w Imperium gildie Assassyni. Zawsze pomagaja i jest to w pełni polska gildia.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Witam!

Zobacz sobie na steamie Defiance. Świetna darmowa gierka. Taki Mass Effect na ziemi. Co prawda do WoWa podobna nie jest ale gra niczego sobie.

Na pewno będzie miał problem po resjestracji do gry. Może dodaj mnie na steam jeśli gra ci się spodoba a wytłumaczę ci co i jak. Bardzo rozbudowana gra, są questy, eventy, misje i inne smaczki :)

Nick steam Мяⓒonяadツ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...