Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie Którzy Zostawiają Na Afk -Pomoc-

tr0pek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jest to krótki poradnik Gdzie i Jak zostawiać na AFK :

1. Najlepiej wchodzić na serwer 3 ( Europe ) Albo 5 ( International )

2. Najlepiej zostawić na roomie który ma +5expa

3.Numer rooma to od 0 do 15

4.Mapa Harbor_Ida

5.Upewnić że jest hacker OPK ( jak nie ma to można zostawić normalnie tylko wiadomo że troche mniej nabije % )

6.Jak room jest WAIT to wpisać na czacie : /ar -Znaczy to Auto Ready

7.Postawić coś na spacji żeby postać skakała np: Słoik mały , Albo jakiś stary telefon itp ...

8. The-End :D

Liczę że ktoś przynajmniej podziękuje albo wstawi 5 lub+ :D

21191.jpg

18590.png

18572.png

4916.jpg

29715.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie kapuje o co chodzi xD

Są różne sposoby wbijania lvl .

Ja napisałem że można na AFK zostawić

Jak nie wiesz oco chodzi to nie pisz lowq.

Dla innych może to być przydatne ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taaaa, takie wbijanie lvl'a zakończy się prędzej czy później DELEVELEM ;)

Admini chodzą po takich roomach jak muchy po gów*** :)

Jeżeli zastaną Cię tam jako AFK'a tzn. najpierw powinni coś do Ciebie napisać, jeżeli nie odpiszesz.. niestety.

Dodam, że niekiedy nawet nic nie piszą, po prostu wchodzą wywalają osoby z takiego rooma poprzez to, że wam się pojawia "Connection Terminated From Serwer", a jak się ponownie zalogujesz to możesz się już cieszyć 1lvl'em :D

Delevele dają dlatego iż ty nic nie robisz, a lvl Ci się bije <<<< To jest PowerLeveling

W tym momencie dla przykładu Ci co biją z OPK, nie ważne czy na bocie czy siedzą przed kompem i jadą.. tacy ludzie od razu dostają bany z miejsca <<<< Wiadomo, że za same hacki.. no i też, że jadą z tym lvl'em jeszcze szybciej niż Ci co AFK'ują :rolleyes:

Dlatego szczerze polecam wam znaleźć inny rodzaj wbijania szybko lvl'a..

Przykładowo skombinujcie sobie paczkę ludzi >>> 8 osób.

Podobnie możecie grać jak na dinary, że jeden plantuje, a drugi rozbraja.. tylko, że.. musicie to robić na hacku, z quick/fast plant i quick/fast defuse oraz z teleportami.

Reszta osób może sobie rzucać m14/flashe/ammo, żeby mieć więcej pkt'ów. Za wygranie gry na 9 rund na CQC przy full exp'ach i m14/flashach dostawałem po 1100 exp'a jeżeli byłem w NIU w jakieś 1:30 min.

Jest to szybki rodzaj PowerLevelingu, ale i najbezpieczniejszy z dotychczasowych,, Najlepiej niech Ci co rozbrajają mają jakieś prawdziwe VIP hacki z "G1 warning" ustawionym na EXIT << tzn. że jeżeli Admin będzie podglądać wasz room, to tych z VIP'ami wywali, a reszta będzie wiedzieć, żeby wyjść albo żeby zacząć grać normalnie B)

Szczerze, jest to nawet szybszy rodzaj bicia lvl'a niż ten z AFK'owaniem.. ale trzeba tu być obecnym, nie można AFK'ować :)

Można od tego wymyśleć jeszcze podobne odmiany także z AFK i OPK, bo Admini nie podglądają praktycznie wcale room'ów takich jak Marien/Cadoro na 9 winsów przy 8 osobach ;)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Słaby sposób...

1. Ratio spadnie do 0.01 :)

2. Jak zobaczą, że już 2 mecz z kolei jesteś afk to dostanie się kika

23400149.jpg
Opublikowano

Taaaa, takie wbijanie lvl'a zakończy się prędzej czy później DELEVELEM ;)

Admini chodzą po takich roomach jak muchy po gów*** :)

Jeżeli zastaną Cię tam jako AFK'a tzn. najpierw powinni coś do Ciebie napisać, jeżeli nie odpiszesz.. niestety.

Dodam, że niekiedy nawet nic nie piszą, po prostu wchodzą wywalają osoby z takiego rooma poprzez to, że wam się pojawia "Connection Terminated From Serwer", a jak się ponownie zalogujesz to możesz się już cieszyć 1lvl'em :D

Delevele dają dlatego iż ty nic nie robisz, a lvl Ci się bije <<<< To jest PowerLeveling

W tym momencie dla przykładu Ci co biją z OPK, nie ważne czy na bocie czy siedzą przed kompem i jadą.. tacy ludzie od razu dostają bany z miejsca <<<< Wiadomo, że za same hacki.. no i też, że jadą z tym lvl'em jeszcze szybciej niż Ci co AFK'ują :rolleyes:

Dlatego szczerze polecam wam znaleźć inny rodzaj wbijania szybko lvl'a..

Przykładowo skombinujcie sobie paczkę ludzi >>> 8 osób.

Podobnie możecie grać jak na dinary, że jeden plantuje, a drugi rozbraja.. tylko, że.. musicie to robić na hacku, z quick/fast plant i quick/fast defuse oraz z teleportami.

Reszta osób może sobie rzucać m14/flashe/ammo, żeby mieć więcej pkt'ów. Za wygranie gry na 9 rund na CQC przy full exp'ach i m14/flashach dostawałem po 1100 exp'a jeżeli byłem w NIU w jakieś 1:30 min.

Jest to szybki rodzaj PowerLevelingu, ale i najbezpieczniejszy z dotychczasowych,, Najlepiej niech Ci co rozbrajają mają jakieś prawdziwe VIP hacki z "G1 warning" ustawionym na EXIT << tzn. że jeżeli Admin będzie podglądać wasz room, to tych z VIP'ami wywali, a reszta będzie wiedzieć, żeby wyjść albo żeby zacząć grać normalnie B)

Szczerze, jest to nawet szybszy rodzaj bicia lvl'a niż ten z AFK'owaniem.. ale trzeba tu być obecnym, nie można AFK'ować :)

Można od tego wymyśleć jeszcze podobne odmiany także z AFK i OPK, bo Admini nie podglądają praktycznie wcale room'ów takich jak Marien/Cadoro na 9 winsów przy 8 osobach ;)

To też dobre ale jakoś już 4 razy Admin NEO wbijał na rooma jak na afk byłem i nic z d-lvl :P

I jak coś Admin nie pisze wchodzi na rooma kicka i banuje hackera jak jest i na AFK sie jedzie dalej ...

21191.jpg

18590.png

18572.png

4916.jpg

29715.png

a7145fe2a1d144bc99cc914126a3b885.0.gif

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

2xUP

Nie zawsze.. wychodzi na to, że nie AFK'ujesz cały dzień, a nawet parę dni, jak to robią niektórzy..

Admin może sobie sprawdzić ile exp'a wbiłeś w danym czasie.. Jeżeli jest to niepokojąca dla niego ilość exp'a przypominająca PowerLeveling, czyli tak jak mówiłem.. rąbałeś cały dzień i masz + 100 000 exp'a, to raczej na pewno Ci da delevela.. Jeżeli mało exp'iłeś to nic Ci nie zrobi..

Ale ta teoria nie zawsze się sprawdza, paru moich kolegów ledwo wbiło na taki room.. zagrali 3 gry i delevele za niby PowerLeveling.

Jak dla mnie to mi się wydaje, że to zależy od humorku Sradmina... :D

1xUP

No niech będzie te +5% exp'a z SuperMajstera :) ale jeżeli bijesz z OPK to nie wiem czy jest sens mieć to w ogóle kupione.. bo ban Ci grozi :unsure: +5% z SM się sprawdza jeżeli master AFK'uje, ale normalnie, bez OPK.. bo mu "RACZEJ" też nic nie grozi, ale nigdy nic nie wiadomo..

... i trzeba się także z tym liczyć, że jeżeli master jest AFK bez włączonego OPK, to taka gra będzie się ciągnąć i jeżeli nie wejdzie na takiego room'a jakiś OPK to dużo exp'a nie wbijecie nawet przez cały dzień gry, jeżeli all będą AFK'ować i stać tak do końca czasu na rundę.. :)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Słaby sposób...

1. Ratio spadnie do 0.01 :)

2. Jak zobaczą, że już 2 mecz z kolei jesteś afk to dostanie się kika

Dziecko możesz sobie kupić reseta .....

Jak nie wiesz to nie pisz !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam :)

Jest to krótki poradnik Gdzie i Jak zostawiać na AFK :

1. Najlepiej wchodzić na serwer 3 ( Europe ) Albo 5 ( International )

2. Najlepiej zostawić na roomie który ma +5expa

3.Numer rooma to od 0 do 15

4.Mapa Harbor_Ida

5.Upewnić że jest hacker OPK ( jak nie ma to można zostawić normalnie tylko wiadomo że troche mniej nabije % )

6.Jak room jest WAIT to wpisać na czacie : /ar -Znaczy to Auto Ready

7.Postawić coś na spacji żeby postać skakała np: Słoik mały , Albo jakiś stary telefon itp ...

8. The-End :D

Liczę że ktoś przynajmniej podziękuje albo wstawi 5 lub+ :D

jak działa te /ar bo mi to nie działa

21191.jpg

18590.png

18572.png

4916.jpg

29715.png

Opublikowano

Auto Ready aktywuje się po 10 sekundach.

Co do moich uwag odnośnie Harbo. Grałem tak przyznaję, do momentu kiedy admin nas powyrzucał i napisał na pw, że jeśli się to powtórzy to banik. Szkoda mi 52 lvl-u. Poza tym znam zbyt dużo osób które podostawały bany i dlvl-e. Osobiście nie polecam.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Auto Ready aktywuje się po 10 sekundach.

Co do moich uwag odnośnie Harbo. Grałem tak przyznaję, do momentu kiedy admin nas powyrzucał i napisał na pw, że jeśli się to powtórzy to banik. Szkoda mi 52 lvl-u. Poza tym znam zbyt dużo osób które podostawały bany i dlvl-e. Osobiście nie polecam.

to mam napisać na czacie /ar czekać 10 sec i wejć na room i co samo redy wejdzie

Opublikowano

E ale to slabo sie expi na opk jak jest hacker bo bedzie cie ktos ciagle zabijal a KD spada i spada

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Opublikowano

up ale jak jest 16 graczy to 1cie dednie i to wszystko mi od 23lvl ratio przez noc spadło o 0.07 więc to nie jest dużo a do autora tematu dopisz że najwięcej tych harbor jest na servie europe tylko często admini zaglądają

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...