Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isaric Drop Szkat Botek ;x

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam udostępniam wam dropka który pomógł mi na tamtym serwie , nie gram już dlatego udostępniam.

1308765534-U105386.png

Isaric KM

1308765606-U105386.png

KamerMod + Widocznośc szkatułek

1308765562-U105386.png

Isaric

1308765487-U105386.png

1308765466-U105386.png

1308765590-U105386.png

1308765578-U105386.png

1308765441-U105386.png

Nie widac dodan i zmianek jako ikonka ale podnosi normlanie ( widac same cyferki ) Nie chciało mi sie robic  Wystarczy dodac teksturki ktoś kto się troche zna spokojnie to doda.

WYWALA Z MAPY SWIĄTYNIA HWANG możliwe że to tylko u mnie.

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

można parę % mniej z paska ;p ?

sygna.png

Opublikowano

Musisz miec kamer moda 2012 i podmienic pliki w srodku masz folder mod to tam tylko ten plik wkleic znaczy nie podmeinic tylko w środku wkleic do folderu mod w kamerze

sygna.png

Opublikowano

dorzucisz serverinfo :D?

Edit : Soory - dopiero teraz looknałem paczke - lajk :) szukałem tego 3 dzien :D

sygna2.png

Opublikowano

Noł problemo ;p 

Jeśli w temacie będzie 5 Like dodam wam mapkę gdzie ustawiałem moje boty i nie wyłapałem bana :D

sygna.png

Opublikowano

Możesz dodać też locale z usunietym dropem gowien ? (Zostawione tylko eq/potki/skrzynki/zmianki) Bardzo by mi się to przydało bo co chwile zapycha Mi się  eq albo na item filterze podnosi same skrzynki :/ , a Mi wyskakuje błąd przy pakowaniu locale :( .

sygna2.png

Opublikowano

Musisz miec kamer moda 2012 i podmienic pliki w srodku masz folder mod to tam tylko ten plik wkleic znaczy nie podmeinic tylko w środku wkleic do folderu mod w kamerze

Skad mam pobrac kamera z 2012 roku? Moze jakis link?

Opublikowano

Możesz dodać też locale z usunietym dropem gowien ? (Zostawione tylko eq/potki/skrzynki/zmianki) Bardzo by mi się to przydało bo co chwile zapycha Mi się  eq albo na item filterze podnosi same skrzynki :/ , a Mi wyskakuje błąd przy pakowaniu locale :( .

Dodaj itemy ktore chcesz podnosic i wlacz ten filter. Mi działa normlanie z nim

Po wejsciu na moda czarny ekran i nie widac mobow ( nie chce mi sie bawic wiec zostawiam to Tobie :D )

Podmien pliki z innego clienta w folderze pack (wszystkie pliki)

Brałem od balmory 

Skad mam pobrac kamera z 2012 roku? Moze jakis link?

@Vertoi był pierwszy ;p

Miejsca gdzie ja zostawialem boty:

Jinnio:

799651406556368245484.jpg

Shin:

465981406556437245484.jpg

Chunjo:

640091406556510245484.jpg

sygna.png

Opublikowano

Wystarczy wrzucić moda do clienta z PL (Nie patchowanego) i śmiga więc nie bd uploadował Wam czystego packa z PL :)

2xUP Gites malines - miałem złe id zmianek i dodań teraz już wszystko śmiga :)

sygna2.png

Opublikowano

Mój upload zbytnio na to nie pozwala więc raczej nie a po drugie ja mam tylko mój modyfikowany a w nim w c**j plikow więc nie mogę sr ;x

sygna.png

Opublikowano

michios, moglbys zrobic upload folderu pack?

Wrzuc Moda do clienta PL'a i sciagnij latke z forum by widziec nowe ikony zmianek, dodan i skrzynek ;> Po wrzuceniu patcha ktory pozwala widziec zmianki itp to nie patchuj clienta patcherem :>. Gotowe

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ej zrob filmik jak to zrobić bo ja nie ogarniam nic mi nie działa pomorze ktoś??

Ok myśle że za 1h bd 

sygna.png

Opublikowano

Właśnie zrób filmik. Gdy wchodzę na grę przez moda, mam tylko kontury mapki mobów nie widać ani metków, a gdy załączam bicie metków bot biegnie i nic nie robi.. przez mape tak jak by w ogóle nie było metinów :/

:)

Opublikowano

Właśnie zrób filmik. Gdy wchodzę na grę przez moda, mam tylko kontury mapki mobów nie widać ani metków, a gdy załączam bicie metków bot biegnie i nic nie robi.. przez mape tak jak by w ogóle nie było metinów :/

Bo masz to wrzocic do clienta PL ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie mam jak nakrecic bo action mi w********a blad po "skrakowaniu" go a frapsem nie nagram nic oprocz gry

sygna.png

Opublikowano

Ej, mam problem, otóż mod działał normalnie wszystko ok. i nagle jak chce sie zalogować to nie moge ;/ po wybraniu postaci ładuje mi sie metin, po załatowaniu sie wyłącza, prosze o odpowiedź, i z góry dziękuje.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...