Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Community na różnych serverach.

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, grywam sobie od roku na eune i z tą chwilą stracilem chec na gre na tym serverze.
Jestem aktualnie gold 5.
Nie dlatego ze gram slabo, poprostu od okolo 5/10 minuty odechciewa mi sie nawet próbować.

Czemu?

wchodzimy do lobby, 3 osoby piszą mid. hmm jest problem wypadaloby go rozwiazac ale po co. lepiej flaming, rageowac, wyjsc albo trollpicknac.
do tego zawsze jak picknce cos innego jak lee support, lucian mid, lulu top, riven mid, cokolwiek to odrazu jest flame, rage, "ggwp report troll".
gra sie zaczyna, cos sie komus nie oddalo, first blood dla enemy, ja mysle "okej trudno trzeba mu wpasc na linie pomoc" ale oczywiscie reszta "told u fucking idiot u'r low, report feeder u lost my game".
Po 2/3 takich akcjach odechciewa mi sie totalnie grac. Mozg mi sie wyłączą, głupio padam, robie bledy ktorych na chillu bym nie popelnil.
Zaczynam grac tak slabo jak reszta i wiekszosc gier jest przegranych.

Jesli tak ma wygladac moja gra w lola no to przestane.

Ale zanim to, chcialem jeszcze spytac jak jest na innych serverach?
euw , turki itp, tam tez 95% graczy to 11 letnie dzieci ktore dostaly na godzine komputer i chcą sie wyżyć lub 16 letnie przygłupy ktore chca odreagowac szkolny stres ?

Czy moze jest tam chociaz zaczątek jakiegokolwiek poziomu i chociaz szczątki istot inteligentnych?

Lol to super gra i bylbym w stanie nawet wydac te kilkadziesiat czy kilkaset zlotych zeby sie przeniesc i moc sobie fajnie pograc.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Wszędzie jest to samo :) Graj duo, tez tak miałem i ostatnio zacząłem grac duo i z platyny 5 do 3 wyszedłem w 1 dzień.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Na Turkach jest ok, może są to dzieci ale rozumne, spingujesz i robią co każesz, euw ponoć też trochę się "zeszmacił". Jak chcesz poziom to polecam NA i Korea

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Na Turkach jest ok, może są to dzieci ale rozumne, spingujesz i robią co każesz, euw ponoć też trochę się "zeszmacił". Jak chcesz poziom to polecam NA i Korea

Z tego co mi wiadomo od nas z europy nie mozna grac na serverach na czy koreanskich.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Potwierdzam, EUW zasysa tak samo jak nordic. Mając serię do platyną którą przed chwilą przegrałem dostałem do teamu diamond 5 oraz 2 polaczków, pierwszy wyszedł a wspomniana dwójka - jak to oznajmiła - trollowała ponieważ czerpią z tego fun aby niszczyć innym gry. Na Turcji natomiast jak chcesz carrować to mimo wszystko - najlepiej z bolem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...