Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Xbox - co polecacie

Cz3ster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktualnie przeglądam aukcje allegro i zastanawiam się jakiego Xbox360 wybrać? Z tego co się orientuje to X  z literką 'E' są bardziej wydajne, czy taki model polecacie? 

Mile widziane linki do aukcji allegro.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Interesuje Cię przeróbka konsoli ?

Jak na razie nie myślałem o przeróbce ponieważ konsoli jeszcze nawet nie mam w domu (dziś wysłali i niby jutro ma dojść), w pakiecie mam MainCrafta to tydzień będę miał w co grać o ile wgle mi te klocki podejdą :). A w razie czego masz jakieś namiary na przerobienie?

Opublikowano

Serio chcesz wywalać 1300zł na konsole która jest stara jak świat? Nie, żebym Ci zaglądał do portfela, ale według mnie kasa pójdzie w błoto.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jak na razie nie myślałem o przeróbce ponieważ konsoli jeszcze nawet nie mam w domu (dziś wysłali i niby jutro ma dojść), w pakiecie mam MainCrafta to tydzień będę miał w co grać o ile wgle mi te klocki podejdą :). A w razie czego masz jakieś namiary na przerobienie?

Nie żeby coś ale za tyle ile wydałeś mogłeś dostać ps4.

Opublikowano

Wydałem dokładnie 1300zł bez paru zl. Jak byscie wczesniej napisali to bym moze i rozwazyl inny zakup ale teraz to juz po ptokach, a portfel mam jak kazdy inny gruby i zapchany papierami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...