Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosnący podzespół w tablecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam taki problem ostatnio, ponieważ posiadam tablet Goclever TAB T76GPS. Tablet nie był przez jakiś czas używany, leżał sobie na biurku. Teraz ostatnio zauważyłem, że tylna obudowa jest pęknięta, no ale o usterce z mojej winy raczej nie mamy co mówić skoro tablet nie był używany. Zauważyłem, że jakiś podzespół w tablecie tak urósł, że wygląda jak nadmuchany worek. No i powiedźcie mi Panowie, co ja mam teraz robić? Napisałem do producentów e-mail i czekam na odpowiedź. No, ale kurde czy mam prawo domagać się zwrotu pieniędzy bądź nowego urządzenia w takiej sytuacji?

Opublikowano

Nie wiem akurat jak to jest z podzespołami, wiem że często baterie pęcznieją gdy jest zbyt duże napięcie, to samo dzieje się z kondensatorami 

Opublikowano

Czytałem na stronie producenta, że bateria ma gwarancje na 6 miesięcy, a ja tablet mam zdecydowanie dłużej. No, ale ta beteria mi r*ozjebała cały tablet! Myślicie, że w serwisie mi to uznają? 

Gość kamil40013
Opublikowano

Nie spróbujesz, to się nie dowiesz.

Jeżeli ci nie uznają, to zostaje ci tylko nieoficjalny serwis i prawdopodobnie wymiana baterii.

Opublikowano

Mi się wydaje że Ci uznają reklamacje ale to różnie bywa, po za tym nie kupuj nigdny nic od GoClever ta firma wgl nic nie dba o klientów a poziom wykonania ich tabletów woła o pomstę do nieba. Wyrobiłem sobie o nich już bardzo złe zdanie , czytając recenzje(Table****.pl) "ich sprzętu" :) 

życze Ci aby przyjeli Ci ten tablet na gwarancje :)

pozdrawiam realo :)

Opublikowano

Skoro gwarancja minęła to niestety ale raczej zabulisz w serwisie. W każdym razie warto próbować, może akurat uznają. Koniecznie nam napisz jaki był finał tej akcji.

Opublikowano

Raczej na pewno bateria, pisz do nich. Mi odpisali po tygodniu (?), już nie pamiętam.

53a4498fed5cd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...