Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejne pytania

delpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kolejne pytania dotyczące GRP ;d

1. Co to szturm? ludzie często pytają czy ktoś chętny na to.

2. w liście znajomych jest albo zielona albo czerwona kropka przy nickach(ew. szara, rozumiem że wtedy ktoś jest off) więc co oznacza zielona  / czerwona?

3. Czy nie wydawając na GRP kasy można coś ugrać w późniejszym etapie? Teraz mam 9lvl, wbiłem to dosyć szybko, kilka meczów i było, gram dobrze, zazwyczaj jestem najlepszy w teamie, jestem szybki itd itp, ale czy później nie będzie takiej bariery że będzie trzeba wydać kasę żeby dawać rade innym?

25067838706609547707.png

Opublikowano

Mam kolejne pytania dotyczące GRP ;d

1. Co to szturm? ludzie często pytają czy ktoś chętny na to.

2. w liście znajomych jest albo zielona albo czerwona kropka przy nickach(ew. szara, rozumiem że wtedy ktoś jest off) więc co oznacza zielona / czerwona?

3. Czy nie wydawając na GRP kasy można coś ugrać w późniejszym etapie? Teraz mam 9lvl, wbiłem to dosyć szybko, kilka meczów i było, gram dobrze, zazwyczaj jestem najlepszy w teamie, jestem szybki itd itp, ale czy później nie będzie takiej bariery że będzie trzeba wydać kasę żeby dawać rade innym?

1. Tzw. Fire team. Każdy mecz grasz z osobami w grupie szturmowej. Warto bo dzięki temu nie dolaczasz do trwających męczy. Chociaż ostatnio trochę się to zmieniło (inne naliczanie GC) i jak dolaczasz do trwającego meczu dostajesz więcej niż kiedyś.

2. Zielony - dostępny, nie gra. Czerwony - dostepny, w grze. Pomarańczowy - AFK

3. Spokojnie u grasz. Ja mam 50 Lvl i zazwyczaj jestem w górnej połowie tabeli (często 1 ;)) aczkolwiek będziesz musiał maniaczyc. Ja miałem taki + ze dostałem 3000 GC jak zmieniali nazwę z online. I mogłem sobie kupić dobrą broń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...