Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lumia 625 vs Xperia M2 vs Xperia T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym kupić telefon do gier, przeglądania internetu itp. Myślałem już nad SX M2, SX T i Nokia Lumia 625, który waszym zdanie będzie najlepszy? Możecie podawać swoje propozycje telefonów W PODOBNEJ CENIE! ;)

Opublikowano

Wiadomo że MOTO G. 

@down 

jeżeli chodzi o specyfikacje to znów dla was liczą się tylko cyferki? M2 to mid-end z beznadziejnym ekranem. 

MOTO G ma świetny ekran o doskonałej rozdzielczości jak na taki telefon i specyfikacja chociaż minimalnie gorsza, to czysty android wszystko wyrównuje, tyle pseudoznawcy. 

lownfast

Opublikowano

Dzięki za opinie ;) A orientujecie się może jak M2 będzie radziła sobie z grami? Co do LG L90 to mam mieszane uczucia. Słyszałem, że się przycina ale może to zależy od użytkownika? 

MOTO G ma gorsze bebechy od M2 ;)

Opublikowano

Dzięki za opinie ;) A orientujecie się może jak M2 będzie radziła sobie z grami? Co do LG L90 to mam mieszane uczucia. Słyszałem, że się przycina ale może to zależy od użytkownika?

MOTO G ma gorsze bebechy od M2 ;)

Ma gorsze, bo optymalizacja tego proca jest gorsza niż inne.

Bierz m2, nie zawiedziesz się. Do gier nie polecam smarta, bo na 4,5 cala granie w fps to kpina. Do gier to tablet, a mianowicie nexus 7 2013

Opublikowano

Lumia 625. Wydajny, ładny, duży, windows phone ;33.

Nie ma żadnych przycięć, system działa płynnie. Niedawno wyszła aktualizacja do windows phone 8.1.

Naprawdę polecam, nie zawiedziesz się.

Opublikowano

Wiadomo że MOTO G. 

@down 

jeżeli chodzi o specyfikacje to znów dla was liczą się tylko cyferki? M2 to mid-end z beznadziejnym ekranem. 

MOTO G ma świetny ekran o doskonałej rozdzielczości jak na taki telefon i specyfikacja chociaż minimalnie gorsza, to czysty android wszystko wyrównuje, tyle pseudoznawcy. 

Android to android. Porównanie M2 z Moto G jest jak porównać trawnik z lewej strony z trawnikiem z prawej strony - różnice są, ale bez jakiegoś punktu odniesienia, niezauważalne.

To, że jeden telefon ma (załóżmy) te 2 tys. więcej w AnTuTu, czy lepszą rozdzielczość, nie znaczy, że trzeba dyskwalifikować ten drugi.

Opublikowano

Lumia 625. Wydajny, ładny, duży, windows phone ;33.

Nie ma żadnych przycięć, system działa płynnie. Niedawno wyszła aktualizacja do windows phone 8.1.

Naprawdę polecam, nie zawiedziesz się.

Windows phone - I już telefon odpada...

Wiadomo że MOTO G. 

@down 

Ból dupy bo ktoś ma inne zdanie, hah.
461151420292002410470.png
Opublikowano

Android to android. Porównanie M2 z Moto G jest jak porównać trawnik z lewej strony z trawnikiem z prawej strony - różnice są, ale bez jakiegoś punktu odniesienia, niezauważalne.

To, że jeden telefon ma (załóżmy) te 2 tys. więcej w AnTuTu, czy lepszą rozdzielczość, nie znaczy, że trzeba dyskwalifikować ten drugi.

Doprawdy? To po co w ogóle porównywać telefony? Lepsza rozdzielczość jest bardzo łatwo zauważalna, a jeszcze bardziej jest zauważalna gorsza rozdzielczość przy tylu calach ile oferuje np. Xperia M2. 

Różnice? Są i to duże - Moto G aktualizacja do Androida L, świetny ekran jak na tą półkę cenową, goły android czyli większa płynność w działaniu. 

MOTO G ma gorsze bebechy od M2

W którym momencie?

M2 - Snapdragon 400 4x1,2GHz Adreno 305 

Moto G - Snapdragon 400 4x1,2GHz Adreno 305. 

Windows phone - I już telefon odpada...

Skoro w taki sposób oceniasz telefony to równie dobrze możesz się w tematach nie udzielać, jak dla mnie autor powinien sobie sam odpowiedzieć jaki system woli, ja na smartach z WP się nie znam więc nie komentuje, aczkolwiek dyskwalifikować na zasadzie "bo system" to głupota. 

Ból dupy bo ktoś ma inne zdanie, hah. 

Widzę że kolega złapał lekki rage przez swój temat w którym się ostatnio wypowiedziałem i nawet nie podziękował :) poza tym rzadko masz coś wartościowego do przekazania. offtop. 

lownfast

Opublikowano

Windows phone - I już telefon odpada... Ból dupy bo ktoś ma inne zdanie, hah.

@KrisNew jak śmiesz windows phone obrażać. To najlepszy system jaki powstał. Pewnie nigdy się nim nie pobawiłeś ;_;. Jest dużo gier, nie można złapać wirusa, ponieważ nie da się wsadzić plików z komputera, więc można się czuć bezpiecznie, że nikt ci nie ukradnie hasła do konta bankowego.

Jak mówiłem polecam lumię 625, ze względu na system.

Opublikowano

Autorze tematu: Bierz Xperie M2, ma świetne podzespoły i równie świetnie się prezentuje(łatwo ją pomylić z Xperią Z) tym samym jest bardzo wydajna, a jedyną konkurencją dla niej jest Motorola Moto G, równie świetne urządzenie co wspomniana Xperia M2. Który telefon wybierzesz to twoja decyzja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...