Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 45 Killi

diablo660

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak szczerze nie ma w tym filmiku nic nadzwyczajnego jak dla mnie, max 3 w tym raz 4 zabicia i kolejna scena + muzyka taka sobie, poza tym myślałem że tu będzie na prawdę w 3 min 45 killi a tu posklejane w uj ;P no nic powodzenia próbuj dalej jednakże mnie nie przekonałeś.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Hehe co innego jakbyś cały film bez dzielenia że w 3 min gry zabiłeś 45 osób tak to ty te 45 graczy mogłeś np. 1h zabijać turami. 

Posklejać to każdy umie

Cześć...

Opublikowano

Ja dzisiaj wbiłem 73 kille w 5 minut(Kupony USA: 83 RUS:113, byłem USA). Jeżeli masz skilla i grasz z noobkami, to się jest bardzo łątwe do wykonania.

yiWCsl1.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No na prawdę nie ma się czym chwalić. Skill na poziomie średnim do tego sklejka (pewnie jeszcze grałeś z noobkami, którzy dostali BF`a za darmo).

Opublikowano

No na prawdę nie ma się czym chwalić. Skill na poziomie średnim do tego sklejka (pewnie jeszcze grałeś z noobkami, którzy dostali BF`a za darmo).

Jednak nie wszyscy co "dostali bf'a za darmo" są noobkami :3

Opublikowano

Jednak nie wszyscy co "dostali bf'a za darmo" są noobkami :3

Pół roku temu ponad kupiłem bfa za 49.99zł ostatnio zbanowało mi GGC konto tak więc na większości serwerów nie pogram 75lvl itd... zrobiłem sobie 2 dodatkowe konta kiedy rozdawali jakoś idzie mi na nowym lepiej niż na starym pewnie dla tego że "nauczyłem się grać" no ale bez przesady to że za darmo ktoś sobie grę dodał i w nią gra nie znaczy że jest gorszy od tych co kupili grę, nie rozumiem takich ludzi.

Faber est quisque suae fortunae

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...