Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

reflinki

CombatOrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz bardzo małe szanse ale jeśli tak się stanie to po prostu zablokują Ci możliwość korzystania z reffliknów. (I chyba zabiorą to co kupiłeś ale tego nie jestem pewnien).

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Za takie małe ilości nie mają prawa się przyczepić. Mogliby zacząć od 100 i więcej, jeśli wydałoby im się to podejrzane. W ramach kary zabierają nagrody z refflinków i blokują możliwość ich ponownego robienia :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W życiu nigdy. Rito zarabia przecież na każdym koncie więc dlaczego miałby za to banować ? To dla nich czysty zysk :D

Niektórzy mają po 100-200 reffów i nie dostają bana, znam nawet paru takich ziomków.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

@Alex Mercer A nervarien ? Ludzie robili mu reffy i dostał bana ... 

@topic: Szansa bardzo mała ale nie zerowa zawsze jest jakaś szansa że akurat Ciebie sprawdzą ( ja mam 15 na 10 lvl i około. 25 na 5 lvl i nic ) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

W życiu nigdy. Rito zarabia przecież na każdym koncie więc dlaczego miałby za to banować ? To dla nich czysty zysk :D

Niektórzy mają po 100-200 reffów i nie dostają bana, znam nawet paru takich ziomków.

po 100-200? czlowieku na allegro kupuja poo 600-700. i jakos bana nie dostaja.

Age is just a number :)

Opublikowano

@alemamfaze Są i tacy. Ja podałem ten przykład... co jednak nie znaczy, że powyżej zawsze się dostaje :D

Żeby nie mieć bana trzeba mieć fuksa do niesprawdzenia przez riot... a oni nie sprawdzają szczególnie upierdliwie. Nervarien dostał chyba za opublikowanie refflinka swojego już nie pamiętam.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

a można mieć bana za kupienie refów ? czy Nie a jak można to okolo ile trzeba kupic? xD

Oczywiście, że możesz. Jeśli ktoś Cię wsypie do Riotu za to, że kupowałeś reffy, poda źródło, oni sprawdzą, itp. i jeśli będziesz zbytnio podejrzany to dostaniesz bana za kupowanie reffów. To zależy, możesz kupić 100 i dostać bana, a możesz kupić ich 500 i grać dalej czysto. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Oczywiście, że możesz. Jeśli ktoś Cię wsypie do Riotu za to, że kupowałeś reffy, poda źródło, oni sprawdzą, itp. i jeśli będziesz zbytnio podejrzany to dostaniesz bana za kupowanie reffów. To zależy, możesz kupić 100 i dostać bana, a możesz kupić ich 500 i grać dalej czysto. 

to narazie poczekam z kupowaniem :D albo kupie se na 2 konto a refy wysle jako Prezent ( skiny ) :DxD

32984651300858722438.png

Opublikowano

to narazie poczekam z kupowaniem :D albo kupie se na 2 konto a refy wysle jako Prezent ( skiny ) :DxD

Tylko pamiętaj, w znajomych 2 tygodnie chyba trzeba być. No najlepiej w ogóle nie kupuj, bo to zależy od Riotu, kiedy Cię zbanują :p

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...