Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto z grami . Czy to nie jest oszustwo ?

devil120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/688775-tut-jak-nie-dac-sie-oszukac-kupujac-kody-na-wszelakie-uslugi/
Polecam przeczytać.

btw. możesz dostać coś w rodzaju martwego slota, czyli, że gry będą działały. Problem będzie w tym, że z kontem po pobraniu gierek nic nie zrobisz. Takie uroki kupowania kont z grami od randomowych ludzi P.

@Shiniox nie napisałem, że to oszustwo. Wspomniałem jedynie o przebiegu takiej transakcji. Dla mnie jest towyciąganie hajsu od naiwnych. Podejrzewam, że nigdy slotami się nie bawiłeś. Albo zaufany ziomeczek, albo dokłada się kasy, aby nie mieć martwiaka.

Opublikowano

powiedz jak może być legalne skoro przenosisz licencje gry   na swoją konsole   a więc inny mają ją nie legalnie 

Wg regulaminu M$ sprzedawanie kont z grami jest zabronione.

Ale to nie oszustwo.

jak nie oszustwo  jak ktoś inny pobierze to ma grę legalnie co czasu poki inny kto kupił konto będzie przenosił licencje. inaczej masz gry w ten sposób nie legalne 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Licencja_oprogramowania

coś na temat licencji jeżeli uważacie ze to nie oszustwo 

Opublikowano

To nie jest oszustwo bo dostanie dokładnie to co kupi, 100% zgodne z opisem aukcji

Też bym sobie kupił ;P Opisz proszę jak to działa (spotkałem się już z tym, ale zdania są podzielone) i czy w 100% zagram w te gry i M$ nie zbanuje mi konta.

Pozdrawiam

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Też bym sobie kupił ;P Opisz proszę jak to działa (spotkałem się już z tym, ale zdania są podzielone) i czy w 100% zagram w te gry i M$ nie zbanuje mi konta.

Pozdrawiam

Ja to chyba nie zaryzykuje i kupie sobie 2x 50 PLN na Xbox Live za 84zł i kupie tego Plants vs zombies Garden Warfare.

blackmagix128.png
Opublikowano

Ja to chyba nie zaryzykuje i kupie sobie 2x 50 PLN na Xbox Live za 84zł i kupie tego Plants vs zombies Garden Warfare.

ja tak patrzę, watch dogs, diablo 3 + coś tam jeszcze za 50 zł lol

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Pozdrawiam

Co tu jest do tłumaczenia ? Na 100% w to zagrasz jak kupisz.

Masz wszystko w opisie aukcji, pobierasz ich profil i przez niego pobierasz grę i tyle.

Na pytanie czy M$ cię zbanuje nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć.

Opublikowano

Masz wszystko w opisie aukcji, pobierasz ich profil i przez niego pobierasz grę i tyle.

ale zdarza się takie coś często czy nie?

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Częściej banują za to niż za granie na piratach. Ale jeśli gry nie były kupowane z kradzionych kart itd to można zaryzykować

Opublikowano

To nie jest oszustwo bo dostanie dokładnie to co kupi, 100% zgodne z opisem aukcji

z tym się zgodzę ale czy gry nie były kupowane z kradzionych 

racze przeczytać regulamin

Udostępnianie konta KOMUKOLWIEK jest zabronione w regulaminie M$. 

http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/downloadable-content/download-content#8d791cd8ec474db19f4460a6254674f2 

wszystko o licencji

tak można jeżeli będziecie grać na dwa konta po przemieszeniu   i to zależy od M$ na co dostaniesz czy profil i konsola czy oba 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...