Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomijanie dywizji

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 10 wygranych jesteś w goldzie, chyba do 5 albo 4 wygranych jestes bronze I a potem tylko silver V i w gore do golda V za 10 wygranych

Opublikowano

Wygraj 5-6 i nie będziesz w brązie. No chyba, że w poprzednim sezonie byłeś brązem.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ominąć się całkowicie systemu wood'owego nie da, ale wygrywając 3/4 rankedów testowych dostajesz się poza poziom Brązu. Tylko nie graj duo, bo będzie gorzej, tylko soloq. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

z tego co widzialem to.

10 wygranych gold 1

9 wygranych gold 3

8 wygranych gold 5

5 wygranych silver 5

Nie mam pojecia czy tak jest zawsze .

Opublikowano

Ominąć się całkowicie systemu wood'owego nie da, ale wygrywając 3/4 rankedów testowych dostajesz się poza poziom Brązu. Tylko nie graj duo, bo będzie gorzej, tylko soloq. 

plz

jak grałem moje placementy to w pierwszej grze dostałem polaczka skarnera który poszedł adc... warto grać duo choćby z tego względu że lepiej się gra z normalnymi championami na swoich pozycjach niż 10 letnich rakach którzy idą rankeda nie mając pojęcia o grze.

@top

od 5 gier wygranych jesteś silverę

Opublikowano

To zależy jak grasz, jakie są Twoje umiejętności jednak tak po 6-4 z dobrymi grami ominiesz brąz bez problemu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Wygraj 4 z dobrymi mmr wbijesz do silv 5 wygraj 5 to już 100% silver z tego co wiem nawet po wygraniu 9 ale dobre staty + wszystko to masz golda :P

Opublikowano

Jak ja się uczyłem grać to wszedłem jak debil w rankedy bez umiejętności i wygrałem tylko 3 na 10 i byłem w brązie 1. A po tych 10 da się uniknąć brązu ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ja po 10 rankedach bylem w gold2 wygralem wszystko nastepnie wbilem do platyny

Ogolnie latwo wygrac te rankedy bo grasz z bobami ale musisz pierw wiecej grac normali poczekaj z rankedami

x

Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej. Nie popełniaj tego błędu co ja lub większość. Wszystko na spokojnie ;)

Opublikowano

Graj duo z challengerem to nawet jak wszystko lose goldzik powinien byc

Nie może. Można grać tylko 3 lub dwie wyżej. On jest Unranked więc może grać tylko z Goldem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...