Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Konto

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przejdę do setna. Dwa lata temu ukradli mi e-mail wraz z kontem Orgin gdzie białem BF3. Dzisiaj chciałem dowiedzieć się co z nim się stało. Więc wpisałem w google Battlelog TheSeratrix. Otóż natknąłem się na profil gracza trollingisamazin. Nie było by nic zwykłego gdyby nie link, Konto straciłem gdy miałem ok.30 lvl. I teraz pytanie. Czy mógłbym coś zrobić by ten klucz został zablokowany/konto.

@-@
Nie jestem pewien do końca moje konto. I chce jeszcze się upewnić:
Wyszukiwanie Google:

https://www.google.pl/search?q=Origin+trollingisamazin&rlz=1C1AVSJ_enPL553PL553&oq=Origin+trollingisamazin&aqs=chrome..69i57.2475j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=battlelog+theseratrix

yiWCsl1.png
Opublikowano

Wątpię żeby coś udało ci się zrobić, tym bardziej po 2 latach. A w jaki sposób straciłeś to konto? Podałeś komuś pasy do e-mail? 

Cześć...

Opublikowano

Własnie, że nikomu nie podawałem. Po prostu, chce wejść na e-mail i nie mogę się zalogować. Chce zmienić hasło a pytanie ,,hacked?"

yiWCsl1.png
Opublikowano

Szkoda że dopiero teraz się tym zainteresowałeś bo po 2 latach jak im udowodnisz? Najgorsze że ukradli ci tego maila a nie samego origina. Ale spróbuj do nich napisać może ci pomogą, tylko kurcze no nie wiem jakbyś miał jakieś dowody na to że miałeś takie konto to byś miał szanse bo jak nie masz email to oni mogą potraktować to z przymrużeniem oka :) 

Cześć...

Opublikowano

Konto, oprócz BF3 dużej wartości nie miało. Nie licząc 50 lvl w nfs world. Nie wiem czy to pomoże, ale nadal mam pudełko z kluczem.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@Haritirox

Pudełko do BF'a? Napisz że masz pudełko z cd key do gry BF i możesz wysłać im foto może pomogą 

Sorry że dopiero teraz ale nie było mnie tydzień

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...