Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TURCJA CZY EUNE

m4sturbator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem graczem serwera EUNE , aktualnie jestem w Silverze II .

I moje pytanie brzmi , czy opłaca robić się nowe konto na serwerze tureckim , czy zostać na EUNE .

Jeżeli możecie wymieńcie + i - obu serwerów ;)

a07a9c1d7603fee5.jpg

Opublikowano

Jeśli już to możesz się przenieść za darmo do kebabów, ale lepiej zostań, tam takie raki są że to masakra

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Jeśli już to możesz się przenieść za darmo do kebabów, ale lepiej zostań, tam takie raki są że to masakra

Już od dawna nie ma darmowego transferu.

Zostań na eune.

Opublikowano

Zostań. Przynajmniej jest czasem w trakcie meczu smiesznie a nie sztywno :P Nie zawsze trzeba grac na poważnie zwłaszcza normale :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

1- nie ma juz darmowego transferu

2- u kebabow jest lipa bo nie mozna sie z nimi dogadac w inny sposob niz pingi :) 

Age is just a number :)

Opublikowano

hmm czemu chcesz zakładać na turkach konto? Jak już to idź sobie na westa lub NA a jeżeli ty się napalasz na platyne lub nie daj Boże wyżej to od razu mówię że nic ci z tego nie wyjdzie... Będziesz siedział w goldzie i zadawał sobie pytanie "Czemu?". :) Co do turków, mówcie co chcecie ale u nich jest lepiej niż na EUNE jak dla mnie :P

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...