Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heh banik kappa?

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jako iz dostalem banicje na jednym z kont dzieki "koledze" ktorego znam z reala dosyc dobrze. Ma casssio sie puscila do rito

Spadl on z golda 3 do g5 dzieki mnie

Gry te najczesciej lagowalem na korzysc enemy czy moge dostac za to banicje na moje main acc?

x

Opublikowano

Nie rozumiałem pytania, ale powinieneś/możesz dostać za to, chociaż to, co robisz jest bardzo dziecinne. :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli robiłeś to na pobocznym koncie to nie dostaniesz na główne konto. Kare dostaniesz (o ile dostaniesz) na konto, gdzie doszło do tego.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

chodzi o to że jego ziomeczek go podpier*olił do riotu i chłopak dostał bana, więc się trochę podk*rwił i wbił mu się na konto i zaczął przegrywać gry.

Tak, on dostanie pewnie bana jeśli napiszesz o elo boostingu, że udostępnia konto (sprawdzą ip prawdopodobnie)

Ty bana już masz więc jolo

167161466687770313241.png

Opublikowano

What the f**k. Creavan powinien dostac za tlumaczenie 1000 like'ow xD

Nie mozesz dostac bana na swoje konto.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie dostaniesz bana jeśli nikt nie podkablował. Jeśli przez tydzień lub  dwa bana nie dostaniesz to go wgl niebedziesz miał chyba, że jeszcze raz to zrobisz;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...