Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyłączona funkcja sieci bezprzewodowej

GabekXCS

Pytanie

Opublikowano

Witam. Dzisiaj na lapku normalnie sobie siedziałem, wszystko chodziło. Był włączany kilka razy, lecz po którymś razie wystąpił problem z netem. Laptop lata na win8, WiFi jest wyłączone i do tego zablokowane (nie da się przestawić suwaka na włączenie). Tryb samolotowy jest wyłączony, więc on mi tego nie blokuje. Połączenie sieciowe jest. Wrzucam ss'y i liczę na pomoc.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

post-406022-0-82517800-1406412259_thumb.png

post-406022-0-08316400-1406412271_thumb.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem już kilka razy włączyć skrótem klawiszowym, ale nic się nie dzieje, a co do przełącznika to z tego co widzę to nie ma niczego takiego na obudowie :/

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem, ale problem sie rozwiązał... sam :D Zostawiłem sobie skan całego systemu, srestartowałem system i wifi działa ^^ Ale wcześniej usunąłm sterownik od wifi i może to dlatego, lecz nowego nie instalowałem...

@Edit.

Teraz zobaczyłem, że sterownik jest zainstalowany, ale tak jak wspomniałem sam go nie instalowałem :D

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...